Opel Pokrovitelj Letošnjega 18. Malega Kraškega Maratona

21.3.2018

Skrbeti za zdravje je pomembno in pri Oplu s podporo Malemu kraškemu maratonu želimo spodbuditi tek in zdrav način življenja. Z vozili Opel bomo ponosno spremljali tekače na 18. Malem kraškem maratonu, poskrbeli pa smo tudi za sproščenost in zabavo, saj bo obiskovalce pred začetkom teka s smehom sprostil in ogrel Oplov ambasador, stand up komik Tin Vodopivec.

 

Pripravljena je tudi nagradna igra »TEDENSKA TESTNA VOŽNJA Z NOVIM OPLOM GRANDLAND X« in srečni izžrebanec se torej lahko odpravil na pustolovščino s povsem novim crossoverjem Grandland X! Na nagradno igro se lahko prijavite tukaj, kjer kliknite na Obrazec Vprašajte nas, pri Načinu kontaktiranja izberite Drugo in v Komentar vpišite Kraški maraton ali na Oplovem razstavnem prostoru na 18. Malem Kraškem maratonu, ki bo v nedeljo 25. marca v Sežani. Pravila nagradne igre »TEDENSKA TESTNA VOŽNJA Z NOVIM OPLOM GRANDLAND X« so dostopna tukaj.

 

Vabljeni torej na Oplov razstavni prostor, kjer si boste lahko ogledali ponudbo Oplovih vozil, ljubitelji kave brezplačno spili dobro kavo in najmlajši privoščili zabavno poslikavo obraza.