Opel Zafira: odlično povezan kompaktni enoprostorec z novim
informacijsko-razvedrilnim sistemom IntelliLink Navi 4.0

10.10.2017

  • Vgrajen navigacijski sistem z natančnim vodenjem po poti
  • Združljiv s programoma Apple CarPlay in Android Auto
  • Popolna funkcionalnost Opel OnStar vključno s prenosom cilja

 

Rüsselsheim. Opel Zafira – z vsestransko notranjostjo in sistemom sedežev za do sedem potnikov (sistem Flex7® Plus), idealno vozilo za sodobne družine – je zdaj na voljo tudi z vgrajenim novim Oplovim sistemom za informacije in razvedrilo IntelliLink Navi 4.0. Družine lahko uživajo v navigaciji in vseh drugih prednostih Oplovega sistema z osebnim pomočnikom za povezave in mobilne storitve OnStar, med katerimi so tudi klic v sili 24/7, rezervacija hotelske sobe1 ali iskanje prostega parkirišča2.

 

IntelliLink Navi 4.0 je opremljen s sedempalčnim zaslonom na dotik in povezavo prek Bluetootha ter je združljiv s programoma Apple CarPlay in Android Auto3. Navigacijski sistem zagotavlja natančno vodenje po poti in v načinu 2D ali 3D prikazuje zemljevide evropskih držav.

 

Opel OnStar ‘na krovu’ Zafire s sistemom IntelliLink Navi 4.0 zagotavlja odlične povezave. Med vožnjo lahko voznik svetovalcu sistema OnStar naroči, da cilj poti pošlje neposredno v navigacijski sistem, ki je vgrajen v IntelliLink Navi 4.0 (prenos cilja), ali pa to stori sam prek aplikacije MyOpel.

 

Z visokim standardom povezljivosti, jasno in pregledno strukturo menijev ter intuitivno uporabo je Opel Zafira s sistemom IntelliLink Navi 4.0 eden najbolj povezanih kompaktnih enoprostorcev na trgu.


1Prek booking.com. Potrebna sta e-poštni naslov in kreditna kartica.

2Prek možnosti Parkopedia.

3Anroid Auto podjetje Google še ne omogoča v Sloveniji.