Otvoritev Oplovega razstavnega prostora z dvema slovenskima premierama.

29.3.2017

  • Slovenski premieri: novi mestni križanec Crossland X in nova Oplova admiralska ladja Insignia Grand Sport
  • Znani obrazi: voditeljica, pevka in Oplova ambasadorka Darja Gajšek, plesalka Nadiya Bychkova s skupino Birds Of Paradise in manekenka Iryna Osypenko Nemec
  • Zvezda avtosalona: konceptno vozilo GT Concept

 

Ljubljana. Na dan otvoritve 24. Avtomobilskega salona Slovenije je Opel na svojem razstavnem prostoru v hali C Gospodarskega razstavišča, za medije in povabljene obiskovalce razkril kar dve slovenski premieri – Crossland X in Insignio Grand Sport.

 

Borut Gazvoda, direktor podjetja Opel Slovenija, ob tem ni skrival zadovoljstva: »Le nekaj dni po končanem avtosalonu v Ženevi, nam je uspelo v Ljubljano pripeljati kar dve Oplovi vroči novosti, s katerima začenjamo našo ofenzivo »7 v 17«, kar pomeni predstavitev sedmih novih vozil v letu 2017. S Crosslandom X vstopamo v najhitreje rastoči segment mestnih križancev, naša nova admiralska ladja Insignia Grand Sport pa navdušuje z vrhunsko učinkovitostjo in povezljivostjo, velikim užitkom v vožnji in nenazadnje, z osupljivo obliko.«

 

Obiskovalcem je odkritje nove Insignie Grand Sport napovedala Oplova ambasadorka Darja Gajšek, medtem ko je Nadiya Bychkova s svojimi plesalkami skupine Birds Of Paradise, še malo podaljšala napetost pred razkritjem. Ko je nato napočil čas, da se Insignia predstavi in prikaže pod žarometi, jo je odkrila Iryna Osypenko.

 

Veliko zanimanja med obiskovalci je pritegnilo tudi Oplovo konceptno vozilo GT Concept, ki je bilo prava vaba za fotografske aparate in mobilne telefone.

 

Na Oplovem razstavnem prostoru v hali C se je poleg že omenjenih premier, obiskovalcem predstavila tudi celotna Oplova paleta osebnih vozil: ADAM S, Corsa, Astra Sports Tourer, Mokka X in Zafira, ni manjkal niti dirkalnik ADAM R2 našega uspešnega rallye voznika Tima Novaka. V sosednji hali D so si obiskovalci lahko ogledali vse modele Oplovih gospodarskih vozil: Corso Van, Combo, Vivaro - v različici Sport in kot predelano gasilsko vozilo - ter Movano.

 

Do vključno nedelje 2. aprila je avtosalon odprt za obiskovalce, ki si lahko ogledajo vse razstavljene Oplove modele in se z njimi tudi podrobneje seznanijo. Poleg tega so jim na voljo informacije o Oplovem edinstvenem osebnem pomočniku za povezave in storitve OnStar, lastniki Oplov pa se lahko pri hostesah registrirajo v portal myOpel.