Ljubitelji Opla, glasujmo za novo Astro!

24.11.2015

Ste že opazili nesramno razkošno novo Opel Astro? Zagotovo tudi vi menite, da ima s svojim zapeljivim dinamičnim izgledom in novostmi, ki jih prinaša v svoj razred, vse potrebne atribute, da postane Slovenski avto leta 2016. Prepričani smo, da si Astra ta laskavi naziv zasluži, zato vas vabimo, da glasujete zanjo.

 

Astra je bila vedno zelo priljubljena zaradi svoje privlačne oblike in učinkovite izrabe prostora in tudi nova, s še višjim nivojem udobja in varnosti, prinaša v njen razred funkcije iz višjih in premijskih razredov. Astra očara z naprednimi matričnimi žarometi IntelliLux LED®, ki zagotavljajo odlično vidljivost pri vožnji z dolgimi lučmi brez slepljenja drugih voznikov, AGR masažnim sedežem, gretjem zadnjih sedežev, naprednimi sistemi podpore in pomoči vozniku ter najnaprednejšim informacijsko zabavnim sistemom. Prepričani smo, da bo s povsem novo izkušnjo v vožnji Astra vse prijetno presenetila.

 

Če bi radi še bolje spoznali vse njene novosti, ki jih bo kot prva uvedla v svoj razred, poglejte tukaj.

 

Glasujete lahko enkrat na teden do 15. decembra 2015 z glasovnicami iz spodaj omenjenih revij in časopisov ter na naslednjih spletnih povezavah, kjer se nahajajo glasovnice:

 

Radio Slovenija VAL 202

Avto Magazin

Motorevija

Siol

RTV Slovenija

Dnevnik

Delo

Slovenske novice

Večer

 

Skupaj izglasujmo novo Opel Astro za Slovenski avto leta 2016!

 

Nazaj na Oplove novice