Opel FlexCare Premium jamstvo in Opel pomoč na cesti.

16.5.2014

  • Paket FlexCare Premium jamstvo poleg 2-letne tovarniške garancije brez omejitve prevoženih kilometrov, zajema tudi jamstvo za dodatni 2 leti
  • Opel FlexCare paket vključuje tudi podaljšanje storitve Opel pomoč na cesti

 

Ljubljana. Od sedaj naprej so kupci Oplovih vozil ob nakupu novega vozila poleg 2-letne tovarniške garancije deležni še dodatnega 2-letnega jamstva. Opel je namreč pripravil skrbno načrtovan program paketa storitev Opel FlexCare, s katerim želi poudariti prepričanost v kakovost svojih vozil.


Oplovo FlexCare Premium jamstvo se navezuje na dele vozila v trajanju dve leti po izteku 2-letne tovarniške garancije ali skupno prevoženih 120.000 km, oziroma kar nastopi prej, ter vsebuje brezplačna popravila in zamenjavo originalnih nadomestnih delov s strani pooblaščenih Oplovih serviserjev.


Opel FlexCare paket vključuje tudi dodatno obdobje storitve Opel pomoč na cesti (Opel Assistance), ki tako skupno velja štiri leta oziroma 120.000 km (kar nastopi prej). V primeru nenadne okvare avtomobila, ne glede na cilj potovanja Opel Assistance, nudi pomoč na cesti, vleko, najem avtomobila, namestitev v hotelu, nadaljevanje poti z vlakom ali letalom kar 24 ur na dan, v več kot 40 evropskih državah.


Več informacij o Opel FlexCare Premium jamstvu in Opel pomoči na cesti najdete na Oplovi spletni strani: http://www.opel.si/za-lastnike-vozil/garancija/opel-flexcare-premium-jamstvo.html