Oplova otroška akcija staro za novo.

20.3.2014

  • V februarju in marcu so pri Oplovih trgovcih po celi Sloveniji v akciji »Otroški staro za novo« zbirali igrače, ki so jih podarili v dobrodelne namene
  • Otroška dobrodelnost ne pozna meja, saj je bilo zbrano več kot 1.200 igrač
  • Igrače bodo do konca marca predali lokalnim ustanovam, s katerimi so se vnaprej dogovorili, da bodo igrače prevzeli

 

Ljubljana. Pri Oplu so ob prihodu nove Merive izpeljali zanimivo akcijo, ki so jo poimenovali «Otroški staro za novo«. V tej akciji so prosili vse tiste starše in otroke, ki so prišli v Oplove salone pogledati novo Opel Merivo, da s seboj prinesejo igrače, ki bi jih radi podarili vrstnikom v raznih ustanovah po Sloveniji. Za svojo dobrodelnost so bili nagrajeni z mini modeli Oplovih vozil. Odmevnost akcije je presegla pričakovanja, saj je bilo zbranih več kot 1.200 igrač.


Otroci so ob tem povedali, da so veseli, ker so lahko naredili nekaj dobrega. Prinašali so igrače, katerih imajo preveč ali so jih že prerasli, da se bodo lahko z njimi igrali sovrstniki, ki si jih ne morejo privoščiti. Več kot 1.200 zbranih različnih igrač bodo sedaj Oplovi trgovci podarili lokalnim ustanovam s katerimi so se vnaprej dogovorili, da jim bodo igrače predali. Med njimi so različne društva prijateljev mladine, materinski domovi in varne hiše ter pediatrični oddelkih bolnišnic v krajih, kjer so locirani trgovci.


teri trgovci bodo ob predaji igrač ustanovam priredili tudi zabaven dogodek, ki ga bodo popestrili nastopi otrok iz bližnjih vrtcev.


Bravo otroci!