Še več možnosti individualizacije za Opel ADAM na IAA.

26.8.2013

Nove barve, nova platišča in dekorji krepijo položaj prvaka individualizacije

Rüsselsheim. Z novimi, dodatnimi možnostmi opremljanja se bo Opel ADAM v prihodnjih mesecih utrdil kot prvak individualizacije. Kaj vse bo po novem obogatilo ponudbo bo prikazano na bližnjem avtomobilskem salonu IAA v Frankfurtu, ki bo potekal od 12. do 22. septembra. ADAM bo na razstavnem prostoru Opla v dvorani 8 postavljen na ogled v dveh novih barvah zunanjosti, z novo barvo strehe, novimi platišči in novimi grafičnimi elementi. V notranjosti bo modni mestni avtomobil obogaten z novim dekorjem na plošči z merilniki, osrednji konzoli in na vratih, novimi prevlekami in z novimi izvedbami stropa. Vse to bo dodatno povečalo možnost osebnostnih izvedb ADAMA, ki jih je že doslej bilo več kot 61.000 za zunanjost in 82.000 za notranjost. S tem je mali Opel postal še toliko večji prvak individualizacije, ki mu zares ni para. To omogoča kupcem, da postane njihov ADAM zares sanjski, še več, da je to avtomobil le njihovih sanj.

 

 

Opel je obogatil ponudbo ADAMA z novima, atraktivnima barvama zunanjosti. S sofisticirano temno barvo Mahogany Brown in bleščečo Arden Blue. Tudi nova živahno zeleno bež barva strehe je izjemno privlačna. Kot bo pokazano na Oplovem razstavnem prostoru IAA, bo za ADAMA mogoče po tej barvi poseči tudi za prečko na maski motorja in ohišja zunanjih vzvratnih ogledal. Kupci ADAMOV bodo lahko z novim dekorjem podlag merilnikov vnesli nove barve tudi v notranjost avtomobila. Vse te nove, bogate možnosti nekonvencionalne individualizacije bodo kupcem na voljo od januraja 2014 dalje.

 

 

ADAMA, ki bosta postavljena na ogled na IAA, ne bosta pokazala le to, da je mali Opel lahko ekstremno barvit, marveč je tudi najbolje povezan in omrežen majhen avtomobil. Tako Oplov ultra sodoben, povsem osebnostno nastavljiv in cenovno dostopen (290 evrov) informacijsko zabavni sistem IntelliLink ustvarja nove možnosti uporabe vse bolj priljubljenih pametnih telefonov in najrazličnejših aplikacij za avtomobile. Izjemna prednost sistema IntelliLink je kompatibilnost tako z Applovim operacijskih sistemom iOS, kot s pametnimi telefoni delujočimi na osnovi operacijskega sistema Android. IntelliLink omogoča v ADAMU uporabo aplikacije Tune-in za sprejemanje globalne radijske ponudbe, navigacijske aplikacije BringGo in aplikacije Sticher za globalno internetno podajanje radijskih vsebin. Ob tem ponuja ADAM preko iPhonea vsestransko podporo za prostoročno upravljanje Siri Eyes-Free. Vozniki ADAMOV tako sistemu Siri le povedo, kaj si želijo. Inteligentni sistem podpore jim nato samodejno pomaga opraviti vse, ob tem, ko držijo roke stalno na volanu in ne odmaknejo oči od dogajanja v prometu.