Opel Astra GTC na voljo prvim kupcem v Sloveniji

10.1.2012

  • Kompaktni kupe dinamičnih potez in dramatičnih proporc
  • Inovativen in prostoren petsedežnik
  • Posebne ugodnosti za prve kupce - na voljo že od 16.862 evrov dalje

 

 

Ljubljana. Opel že ob začetku leta 2012 predstavlja povsem novo članico družine vozil Opel - Astro GTC. Dinamični kupe se lahko od danes naprej naroči pri Oplovih trgovcih po vsej Sloveniji. Nova Astra GTC bo za slovenske kupce na voljo od 16.862 evrov dalje, saj so pripravili posebne ugodnosti za prve kupce.

 

Andrej Kogoj, produktni vodja pri znamki Opel v Sloveniji, je ob tej priložnosti na tiskovni konferenci za novinarje dejal: »Ekspresiven, dinamičen dizajn, odlična vozna dinamika, inovacije, funkcionalnost, prostornost in udobje za vsakdanjo uporabo so ključni aduti našega novega produkta. Z njimi Astra GTC povsem izpolni pričakovanja, ki jih obljublja s svojim atraktivnim izgledom.«

 

Za prve kupce Astre GTC so torej pri Oplu pripravili še posebej zanimivo ponudbo, saj so osnovnima različicama Enjoy in Sport dodali privlačne pakete opreme za ugodno ceno. Cena bogato opremljene Astre GTC Enjoy+ z 1.4 ECOTEC® bencinskim motorjems 74 kW/100 KM in Start/Stop sistemom se tako začne od 16.862 evrov in vključuje ABS + ESP, 6 zračnih blazin, aktivne vzglavnike spredaj, HiPerStrut obese, 18-palčna lita platišča, dvopodročno avtomatsko klimatsko napravo, CD-radio (MP3, Aux-in, 7 zvočnikov, upravljanje na volanu), usnjen volan, tempomat, potovalni računalnik, električni pomik prednjih stekel, daljinsko centralno zaklepanje, električno pomični in ogrevani zunanjiogledali in prednji meglenki.

 

Za različico Sport+ z enakim motorjem je potrebno doplačati 2.310 evrov. Za ta znesek osnovna oprema postane bogatejša za sistem AFL, ki vključuje biksenonska prilagodljiva prednja žarometa z 10 funkcijami in LED dnevne luči, sistem za pranje žarometov, podvozje Flex Ride, brisalca s senzorjem za dež in konzolo z drsnim naslonom za roke spredaj.

 

Doplačilo za 1.4 Turbo ECOTEC® bencinski motor s 103kW/140 KM s šeststopenjskim ročnim menjalnikom in Start/Stop sistemom znaša 1.225 evrov, doplačilo na dizelski motor 1.7 CDTI ECOTEC® s 96kW/130KM s Start/Stop sistemom pa 2.740 evrov.

 

Pri Oplu menijo, da bo nova Astra GTC predstavljala okrog 15 odstotkov prodaje v družini nove Astre. V letu 2012 nameravajo torej prodati približno 200 novih Aster GTC.

 

Podrobneje o Astri GTC v povzetku spodaj.