V Sloveniji že možna prednaročila za Opel Mokko

12.9.2012

  • Zaradi velikega povpraševanja po Mokki še pred uradnim začetkom prodaje tudi v Sloveniji, so od danes naprej že možna prednaročila
  • Priporočena maloprodajna cena že od 16.590 evrov dalje
  • Več informacij o Mokki pri Oplovih pooblaščenih prodajalcih

 

Ljubljana. V skladu z velikim povpraševanjem po Mokki tudi v Sloveniji, jo je od danes naprej možno še pred uradnim začetkom prodaje prednaročiti pri Oplovih pooblaščenih prodajalcih. Priporočena maloprodajna cena za Opel Mokko z opremo Essentia, motorjem 1.6 ECOTEC® Start/Stop s 85 kW/115 KM, 5-stopenjskim ročnim menjalnikom in pogonom spredaj znaša 16.590 evrov.

 

Ob izhodiščni stopnji opremljenosti Essentia, bodo kupci lahko segli tudi po bogateje opremljenima različicima Enjoy in Cosmo. Prav tako je v ponudbi poleg izhodiščnega bencinskega motorja na voljo tudi motor s turbinskim polnilnikom z največjo močjo 103 kW/140 KM in štirikolesnim pogonom. Na dizelski strani je na voljo 1,7-litrski motor z največjo močjo 96 kW/130 KM, ki ima lahko sprednji ali štirikolesni pogon, možno pa ga je naročiti tudi s 6-stopenjskim samodejnim menjalnikom. Vsi motorji z ročnim menjalnikom v ponudbi so serijsko opremljeni s tehnologijo manjše porabe goriva Start/Stop.

 

Na izjemno obsežen seznam serijske opreme Opel Mokke sodijo tudi elektronski nadzor stabilnosti (ESC), sistem nadzora pogona (TC), kakor tudi sistem pomoči pri speljevanju navkreber (HSA) in ob vožnji po klancu navzdol (HDC). Mokka poleg tega uvaja v SUV B segment najnovejše in posebej inovativne tehnologije, med katere sodita tudi sistem pomoči vozniku, delujoč na osnovi kamere spredaj Opel Eye in kamera zadaj.

 

Več informacij o Opel Mokki je že na voljo pri Oplovih pooblaščenih prodajalcih.