Opel Innovation - Passion for Innovation
Izkusite Opel – uporabniški vmesnik HMI in sistem Infotainment

Uporabniški vmesnik HMI in sistem Infotainment

Prikazi in najpomembnejše funkcije vašega pametnega telefona na zaslonu na dotik v vašem avtomobilu.

Sožitje avtomobila in pametnega telefona
Izkusite Opel – oblikovanje

Oblikovanje

Popolna združitev oblike in funkcije je koristna za vse. Spoznajte, kako nam to uspeva.

Raziščite novi oblikovalski jezik
Izkusite Opel – trajnost

Trajnostna mobilnost

Tehnologije, ki varujejo okolje in omogočajo varčno porabo goriva.

Kako lahko zmanjšamo vaš ogljični odtis?

PREDANOST INOVACIJAM.

Ker si vsi želimo boljše življenje. Vsak dan se poglabljamo v to, kako narediti vaše potovanje učinkovitejše, udobnejše in prijetno v vseh pogledih. Svoje inženirsko znanje usmerjamo v razvoj dostopnih tehnologij, ki izboljšujejo varnost in učinkovitost vozil. Iščemo vsestranske rešitve za vaše vsakodnevne potrebe po vožnji, ki jih nudimo v privlačnih in zanimivih oblikah.

Enlarge

Prilagodljivost

To je področje, na katerem se srečujejo ustvarjalnost in vaše vsakodnevne potrebe. Ponujamo vam praktične rešitve. Na primer zložljive in odstranljive sedeže, ustvarjanje prostora za večje predmete, dno, ki ga je mogoče znižati za pridobitev prostora in mnoge druge možnosti, ki omogočajo prilagajanje vozila vašim spreminjajočim se potrebam.


Enlarge

Udobje in priročnost

Ves čas si prizadevamo, da bi bila vaša vsakodnevna vožnja preprostejša in udobnejša. Po eni plati uvajamo revolucionarne rešitve, kot so zadnja vrata s tečaji zadaj, ki olajšajo vstopanje v kabino Merive. Po drugi plati pa vgrajujemo najudobnejšo opremo, na primer najboljše ergonomske sedeže v panogi, ki so na voljo v kompaktnem razredu.


Enlarge

Varnost

Aktivna in pasivna, notranja in zunanja, podnevi in ponoči, za potnike in pešce. Na vseh področjih si prizadevamo razvijati tehnologije, ki izboljšujejo varnost voznika, sopotnikov in okolice.


Enlarge

Vozna dinamika

Vožnja je užitek. To je naše prepričanje. Nenehno iščemo nove načine, s katerimi bomo zagotovili, da boste uživali v vsakem kilometru poti – samozavestni za volanom in z obvladovanjem vozila v vsakem trenutku, ne glede na pogoje v prometu in na cestišču.


Enlarge

Pionirska vloga pri tehnologijah

Pri odkrivanju novih konceptov mobilnosti nikoli ne čakamo, da bi ugotovili, v katero smer piha veter. Pri nas trendom ne sledimo, temveč jih ustvarjamo. Jasno kažemo pot, na primer z avtomobili, kot je prvi evropski električni avtomobil, ki ga lahko vozite brez sklepanja kompromisov – Opel Ampera – ali HydroGen4, vozilo brez emisij s pogonom na vodikove gorivne celice.


Oplove inovacije – mejniki

Mejniki

Podjetje Opel že od ustanovitve utira nove poti. Vendar se od drugih ne razlikujemo samo po inovativnosti, temveč tudi po tem, da so naše inovacije dostopne vsem.