Nazaj
  • Opel | Uporabniški vmesnik HMI in sistem Infotainment – ADAM IntelliLink

    ADAM IntelliLink.

    Z Oplovim sistemom Infotainment nikoli ne vozite sami. Zmeraj bo poskrbel za razvedrilo, izčrpne informacije in varne povezave prek Bluetootha®, priključka USB in vtičnice aux-in – to je vaš popolni sopotnik.

Naprej
Izkusite Opel – inovacije

Inovacije

Spoznajte vse prednosti našega inovativnega duha.

Vstopite v svet novih rešitev
Izkusite Opel – oblikovanje

Oblikovanje

Popolna združitev oblike in funkcije je koristna za vse. Spoznajte, kako nam to uspeva.

Raziščite novi oblikovalski jezik
Izkusite Opel – trajnost

Trajnostna mobilnost

Tehnologije, ki varujejo okolje in omogočajo varčno porabo goriva.

Kako lahko zmanjšamo vaš ogljični odtis?

PRIHODNOST SISTEMOV INFOTAINMENT.

Tehnologija za različne povezave IntelliLink vgradi vaš pametni telefon ter omogoča varno in intuitivno upravljanje s stikali v vozilu.

ADAM in Siri Eyes Free z vašim iPhoneom

“Preberi to sporočilo.” – ”Eva pravi: 'Sem že na poti. SE VIDIVA!’”

 

Poslušajte glasbo, pokličite prijatelja ali mu pošljite sporočilo – pri tem pa ohranite pogled na cesti in roke na volanu. Siri Eyes Free – inteligentni osebni pomočnik je vgrajen v ADAMA z vašim iPhoneom – da bo vaša vožnja še bolj zabavna in varna. S tipko na ADAMOVEM volanu lahko lastniki iPhoneov* naročijo Siri, da pokliče, predvaja glasbo, predvaja sporočila in jih sestavi, zapiše narek e-pošte, predvaja nova obvestila, priskrbi navigacijska navodila, doda opozorilo in še marsikaj. Z ADAMOVIM držalom FlexDock bo vaša Appleova naprava* vedno pred vami, zato bodo z aplikacijo Siri Eyes Free in glasovnim upravljanjem hitro na voljo natančna navigacijska navodila programa Apple Maps. Kar povprašajte: “Smo že tam?”


Opel | HMI & Infotainment - IntelliLink

Aplikacije za preprostejše življenje

Povezava pametnega telefona in tehnologije IntelliLink prinaša novo razsežnost predvajanja medijev. Aplikacije, kot sta BringGo in Stitcher omogočata navigacijo po vsej Evropi, prisluhnete pa lahko tudi internetnemu radiu. Povezava prek Bluetootha® ali priključka USB omogoča prikaz informacij pametnega telefona na velikem zaslonu sistema Infotainment v vozilu in upravljanje prek zaslona na dotik ali kontrol na volanu. V prihodnosti lahko pričakujete še več aplikacij.

*Združljive naprave: Apple iPhone 4S in iPhone 5, Apple iPad (3. in 4. gen.) in iPad Mini, Apple iPod touch (4. gen.).