SKIP TO CONTENT
Pregled

Opel Movano je močan in zanesljiv ter nudi vrhunsko udobje za voznika. Na voljo je v izvedbah z različno opremo in ga je možno preprosto prilagoditi vsem vašim zahtevam za poslovanje.

ODKRIJTE RAZLIČICE MOVANA.

ZAKAJ BI ČAKALI?

Izberite svoj avto na spletu, enostavno in varno.

3 PREPROSTI KORAKI
  • Izberite svoj avto
  • Zahtevajte ponudbo
  • Opel partner vas bo kontaktiral za spletno video predstavitev ali video klic
 
VARNO IN UDOBNO
  • Brezstični ogled
  • Udobje vašega doma
  • Samo opel vam nudi Jamstvo zadovoljstva. Všeč vam bo! Če ne, ga pripeljite nazaj.
 

ZMORE VEČ.

ZNAČILNOSTI.

Vsestranskost zagotovljena.

V SKLADU Z VAŠIMI POSLOVNIMI ZAHTEVAMI.

Zaupanja vreden poslovni partner.
Opel Movano furgon se z možnostjo izbire med štirimi skupnimi masami, štirimi dolžinami, enojnimi ali dvojnimi zadnjimi kolesi, pogonom na prednji ali zadnji kolesi, tremi višinami strehe, tremi različno močnimi pogoni, 6-stopenjskim ročnim menjalnikom ali Easytronicom® in bogatim izborom dodatkov za večje udobje, poslovne potrebe in boljšo priročnost izvrstno sklada z vašimi poslovnimi načrti.

PREDAL PRED SOVOZNIKOM

Vse je neposredno na dosegu.
Skupna prostornina velikega predala znaša do 10,5 litra, ravna površina pa poskrbi, da so vsi pripomočki preprosto dosegljivi.

DOKUMENTI SO UREJENI.

Vzemite svojo pisarno s sabo.
Uredite dokumente, ne da bi se morali vračati v pisarno. Dva priključka USB in 12-voltna vtičnica ter številne priročne možnosti za odlaganje, kot so zgornji predali s pokrovom, standardni ali drsni predal in držala za 1,5-litrske plastenke – vse je na dosegu voznikovih rok. Movano je vaša mobilna pisarna.

ZLOŽLJIVA MIZICA.

Vsestranske možnosti za delo.
Uporabite voznikovo kabino kot pisarno – z zložljivo mizico in držalom za pijačo, ki ju lahko namestite pred sovoznikov sedež.

itt kezdődik a következő tab, amihez még nincsen videó 2019.10.22.

Subheadline Text

DOVOLJ PROSTORA ZA VSE.

Prostor za resno delo.

1270 mm široka stranska vrata omogočajo bočno nakladanje evropalet v vse, razen v najkrajšo različico. Zadnja vrata polne višine omogočajo natovarjanje predmetov, visokih do 1820 mm1. Naložite do 4383 mm dolge tovore. Obročki in pritrdišča omogočajo, da preprečite premikanje tovora, standardna čvrsta jeklena predelna stena pa varuje vašo ekipo.

 

1Različica H2.

NASLEDNJI KORAKI.