Prilagodljivost in dostopnost
Do 9 sedežev
Zafira-e Life postavlja najvišje standarde glede prilagodljivosti pri vsakodnevni uporabi v svojem segmentu. 
Glede na številčnost družine ali poslovne zahteve lahko naročite Zafiro-e Life s sedeži za do devet oseb. Ne glede na to, ali se boste odpravili na morje ali boste vožnjo izkoristili za poslovni sestanek, bo dovolj prostora za vse.
Razporeditev sedežev
Zafira-e Life navdušuje s prilagodljivostjo in udobjem. Pomaknite sedeže v drugi in tretji vrsti naprej ali nazaj, da zagotovite dodaten prostor za noge. 
Če potrebujete več prostora za tovor, poklopite sedeže ali jih odstranite. Ali pa za prijetno druženje na poti sedeže obrnite drug proti drugemu.
Električna drsna vrata

Dvojna električno pomična drsna vrata1 se odprejo zelo na široko, da lahko potniki na obeh straneh vozila varno in preprosto vstopajo in izstopajo.

 

Za doplačilo.

 
Obenem posebni senzorji omogočajo prostoročno odpiranje vrat – neprecenljivo, ko imate polne roke.
Preprosto odpiranje in zagon

S preprostim sistemom za odklepanje in zagon brez ključa1 vam ni treba iskati ključa vozila – lahko je v žepu, torbici ali kje drugje pri vas.

 

Za doplačilo.

 
Dostop prek zadnjega okna
Zafira-e Life vam omogoča, da neodvisno od prtljažnih vrat odprete samo zadnje okno in preprosto odložite manjše predmete v prtljažnik, kar je še posebej priročno pri omejenem prostoru. 
Mere
Zafira-e Life je na voljo v treh različnih dolžinah. Vsaka različica nudi popolno ravnovesje med relativno kompaktnimi zunanjimi merami in prostorno, izjemno prilagodljivo notranjostjo. Vse tri različice so nižje od 1,90 m – idealno za podzemne parkirne hiše. 

Manjša različica – dolga samo 4,60 m – je dovolj okretna in dinamična za mestne ulice in območja, kjer ni nikoli dovolj prostora. Srednja različica meri 4,95 m, velika pa 5,30 m.

 

Višina manj kot 1,9 m ne velja za vozila z največjo nosilnostjo 1400 kg.