Contents inside this Slide Collection are only authorable inside of this page.

You must add a Slide component for each slide that you want within a Multimedia Scroller on this template first.

After adding a Slide component, you can then add additional components to the parsys of the Slide component.


VARNOST JE NAJPOMEMBNEJŠA.

S prednjo zračno varnostno blazino za voznika in sovoznika ter stranskimi varnostnimi blazinami ali varnostnimi zavesami za potnike v vseh treh vrstah¹ je Zafira Life glede varnosti prav tako resna kot vi.¹ Stranske varnostne zavese za drugo in tretjo vrsto so na voljo za doplačilo. PREBERITE VEČ PRIKAŽI MANJ

DODATNA VIDLJIVOST.

Ksenonski žarometi¹ v kombinaciji z LED dnevnimi lučmi¹ poskrbijo za dodaten oblikovni pečat in dodatno vidljivost na cesti v vseh pogojih.

 

¹Za doplačilo.

PREPROSTA PRITRDITEV.

Vsi sedeži v drugi in tretji vrsti Zafire Life so lahko opremljeni z držali ISOFIX ¹ , ki omogočajo preprosto in varno namestitev do šestih otroških sedežev.¹ Za doplačilo. Ni na voljo pri nekaterih konfiguracijah sedežev. PREBERITE VEČ PRIKAŽI MANJ

PREGLED NAD VSEM.

Večfunkcijska prednja in vzvratna kamera¹ omogočata delovanje varnostnih sistemov, kot so prepoznavanje znakov z omejitvijo hitrosti¹, nadzor voznikove zbranosti¹ in 180° prikaz območja za vozilom za parkiranje¹.

 

¹Za doplačilo.

VODILNE INOVACIJE V SEGMENTU.

Samodejni regulator hitrosti ¹ z upočasnjevanjem in pospeševanjem prilagaja hitrost, da v prometu vzdržuje nastavljeno razdaljo do vozila, ki vozi pred vami.

Če je treba, se aktivira samodejno zaviranje v sili¹ in skuša z zaviranjem preprečiti trčenje. Opozarjanje na mrtvi kot¹ uporablja senzorje in z opozorilno lučko v zunanjem ogledalu opozori voznika na druga vozila v mrtvem kotu Zafire Life, da počaka s prehitevanjem ali zamenjavo voznega pasu. Opozarjanje na nevarnost naleta¹ preverja cesto pred vozilom in voznika opozori na možnost trčenja v vozilo ali pešce.

 

¹Za doplačilo.

PREBERITE VEČ PRIKAŽI MANJ