Contents inside this Slide Collection are only authorable inside of this page.

You must add a Slide component for each slide that you want within a Multimedia Scroller on this template first.

After adding a Slide component, you can then add additional components to the parsys of the Slide component.


NASLEDNJA RAVEN VSESTRANSKOSTI.

Razporeditev sedežev.
Zafira Life navdušuje s prilagodljivostjo in udobjem. Pomaknite sedeže v drugi in tretji vrsti naprej ali nazaj, da zagotovite dodaten prostor za noge. Če potrebujete več prostora za tovor, poklopite sedeže ali jih odstranite. Ali pa za prijetno druženje na poti sedeže obrnite drug proti drugemu.

KOMPROMISI SO ODVEČ.

Do 9 sedežev.
Zafira Life postavlja najvišje standarde glede prilagodljivosti pri vsakodnevni uporabi v svojem segmentu. Glede na številčnost družine ali poslovne zahteve lahko naročite Zafiro Life s sedeži za do devet oseb. Ne glede na to, ali se boste odpravili na morje ali boste vožnjo izkoristili za poslovni sestanek, bo dovolj prostora za vse.

SAMODEJNI DOSTOP.

Električna drsna vrata.

Dvojna električno pomična drsna vrata se odprejo zelo na široko, da lahko potniki na obeh straneh vozila varno in preprosto vstopajo in izstopajo. Obenem posebni senzorji omogočajo prostoročno odpiranje vrat – neprecenljivo, ko imate polne roke.

 

1Za doplačilo.

POIŠČITE USTREZNO VELIKOST.

Mere.

Zafira Life je na voljo v treh različnih dolžinah. Katero koli velikost boste izbrali, je dobro vedeti, da je vsaka različica skrbno zasnovana za zagotavljanje idealnega ravnovesja med relativno kompaktnimi zunanjimi merami in prostorno, izjemno prilagodljivo notranjostjo.

 

¹Za doplačilo.

ZAZRITE SE V NEBO.

Panoramska streha.

Zafira Life je na voljo z osupljivo panoramsko streho, ki omogoča, da svetloba preplavi kabino in okolje napolni s posebno energijo. Če je sonce premočno, s pomikom senčnika naprej zagotovite prijetno udobje zase in za svoje sopotnike.

 

1Za doplačilo.