Skip To Content
Značilnosti

Novi Opel Movano-e

Popolno nemško orodje za vaše delo

Oblikovanje

Oblikovanje zunanjosti
Pokažite svetu, da mislite resno. Novi Movano-e ima sodoben nov slog, ki zagotavlja resen pečat ter legendarno funkcionalnost nadgrajuje z elegantnim profesionalnim videzom in občutkom. 
Udobna kabina
Prostorna notranjost novega Movana-e zagotavlja zelo funkcionalno in hkrati udobno delovno okolje. To je vsestranska mobilna pisarna z napredno digitalno povezljivostjo prek sistema OpelConnect. Spredaj je dovolj prostora za tri osebe, v zadnjem delu različice s podaljšano kabino pa lahko sedijo še štirje člani ekipe. 

Vsestranskost

Karoserijske izvedbe in velikosti

Novi Opel Movano-e je na voljo v različnih karoserijskih izvedbah s štirimi dolžinami in tremi višinami v dveh sklopih:

  • Furgon, furgon s podaljšano kabino, šasija s kabino, šasija s podaljšano kabino, šasija z okrovom in platforma s kabino
  • Tovarniške predelave za prekucnik in kesonar
  • Štiri skupne mase vozila (SMV): 3,0 t, 3,3 t, 3,5 t in 4,0 t
 
Vsestranskost prostora za tovor

Prostor za tovor v Movanu-e je med najboljšimi v svojem razredu, saj omogoča preprost dostop skozi široko odprta vrata in prostornino do 17,0 m3. S prostorom za do štiri evropalete lahko Movana konfigurirate za največjo zmogljivost, obenem pa lahko pri vsakem modelu za boljši dostop nakladate do strešne linije – ob največjem varovanju z zaščito tal in stranskih plošč1

 

1 Za doplačilo

 

Tovor

Nosilnosti
Opel Movano-e ima izjemno konkurenčno nosilnost do 1890 kg. Na voljo je z dvema dovoljenima skupnima masama: 3500 kg in 4000 kg. 
Varnost tovora in predelna stena
Prostor in udobje za vas, vašo ekipo in tovor. V celotni kabini je na dosegu roke veliko praktičnih odlagalnih mest, vključno z varnim prostorom za shranjevanje pod sedeži. Prostor lahko prilagodite tako, kot najbolj ustreza vašim poslovnim potrebam, vključno s predelno steno z oknom ali brez njega in številnimi točkami za pritrditev tovora, da bo vsak predmet varen pri prevozu. 

Povezljivost

Sistem infotainment
Za voznika in sopotnike je dobro poskrbljeno z digitalnim radiem, Bluetoothom in povezavo USB. Višje stopnje opreme prinašajo še 12,7-cm (5") digitalni zaslon na dotik in možnost vgrajenega navigacijskega sistema. 
Vzvratna kamera
Z vzvratno kamero je manevriranje z novim Movanom-e varnejše in natančnejše. Vozniku omogoča, da med vzvratno vožnjo na zaslonu na dotik spremlja območje za vozilom, sistem pa ga usmerja z različnimi barvnimi vodilnimi črtami. Samodejno se aktivira ob izbiri vzvratne prestave ali odpiranju zadnjih vrat, za dodatno varnost pa je možno kamero dopolniti z zadnjimi parkirnimi senzorji za zaznavanje razdalje. 

Kabina v Movanu-e

Prednji sedeži
Individualni prednji sedeži so opremljeni z odstranljivimi in nastavljivimi vzglavniki, nastavljivimi naslonjali in vzdolžno nastavitvijo položaja. 
Poklopni srednji sedež
Ko vozilo miruje, lahko srednji sedež uporabite kot priročno mizico, na katero odložite prenosni računalnik ali malico, opremljen pa je tudi z dvema držaloma za pijačo.  
Mobilna pisarna
Uporabna podloga za pisanje, ki jo lahko skrijete v armaturni plošči, kadar je ne potrebujete. Z ustreznimi adapterji jo lahko uporabite tudi za namestitev pametnega telefona ali tabličnega računalnika. 
Voznikov sedež z zračnim vzmetenjem
Idealen je za vožnjo po razgibanem terenu ali na dolgih razdaljah. Omogoča nastavljanje v štirih smereh, naslona za roke sta fiksna, občutljivost vzmetenja pa je možno nastaviti v razponu od 40 do 130 kg. 
Veliko prostorov za shranjevanje..

V kabini novega Movana-e je veliko prostorov za shranjevanje vse vaše tovorne dokumentacije in uporabnih vsakodnevnih pripomočkov, vključno s predalom za rokavice, spodnjimi odlagalnimi poličkami in predalom pod stropom, držali za pijačo in priročnimi odlagališči na vratih.1 

 

1 Odvisno od trga. 

 
... za vse vaše zahteve

Pri nekaterih različicah je na voljo celo praktičen dvodelni predal pod stropom1.

 

1 Odvisno od trga. 

 

Varnost in pomoč vozniku

Elektronski stabilizacijski program (ESP)
Sistem ESP skupaj z nadzorom oprijema uporablja zaviranje koles in zaviranje z motorjem, da v primeru izgube oprijema omeji zdrs koles. Vgrajeni sistem za nadzor s prilagajanjem obremenitvi pomaga ohranjati prvotno smer vožnje novega Movana-e v težkih razmerah, saj delovanje sistema ESP prilagaja glede na težo in razporeditev tovora. 
Prepoznavanje znakov z omejitvijo hitrosti
Sistem, ki prepoznava prometne znake, deluje v povezavi z regulatorjem hitrosti in opozori voznika na lokalne omejitve hitrosti.  
Regulator hitrosti z omejevalnikom
Vozniku omogoča, da vzdržuje stalno hitrost, ali omeji največjo hitrost vozila. 
Opozarjanje na zapuščanje voznega pasu
S pametno kamero, nameščeno nad vzvratnim ogledalom, stalno spremlja cesto. Če vozilo zapelje z voznega pasu, se oglasi opozorilni zvočni signal. 
Opozarjanje na prečni promet za vozilom
Ta sistem z zadnjim senzorjem zazna vozila, ki se bližajo zadnjemu delu novega Movana-e, in voznika zvočno opozori ter tako pomaga preprečiti nezgode pri vzvratni vožnji iz parkirnega mesta. 
Napredna pomoč pri zaviranju
Sistem1 voznika zvočno opozori na nevarne situacije pred vozilom. Če se voznik ne odzove in se drugo vozilo preveč približa, sistem samodejno sproži zaviranje. 

1 Oplovi asistenčni sistemi so namenjeni za pomoč vozniku v okviru omejitev sistema. Voznik ostaja odgovoren za vožnjo. 
Opozarjanje na mrtvi kot
Sistem opozarjanja na mrtvi kot opozori voznika, ko bi bila zamenjava voznega pasu nevarna zaradi vozil ali predmetov v njegovem mrtvem kotu. 

Dodatna oprema Opel+

Za vse vaše zahteve

Kar najbolje izkoristite svojega Movana. Ne glede na vaše načrte bo s to praktično dodatno opremo vožnja še preprostejša. 

Slike se lahko razlikujejo od izdelka v prodaji.

Pametna polnilna omarica z močjo 11 kW
Pokaži podrobnosti
Polnilni kabel za način 3 in moč 11 kW
Pokaži podrobnosti
Vrečka za kabel
Pokaži podrobnosti
Vzdolžni strešni nosilci
Pokaži podrobnosti
Aluminijasti strešni prtljažnik in lestev za dostop na zadnjih vratih
Pokaži podrobnosti
Gumijasti tepihi
Pokaži podrobnosti
Visokokakovostna tla iz vezanega lesa in zaščita stranskih sten po vsej višini
Pokaži podrobnosti
Vzvratna kamera
Pokaži podrobnosti

Naslednji koraki