SKIP TO CONTENT
Astra Sports Tourer

NOVA ASTRA SPORTS TOURER.

Povečaj glasnost.

Opel Astra predstavlja najdrznejši izraz čistega inženiringa in navduši kot vsestranski Sports Tourer z inovativno prostornim prtljažnikom. Izberi napredni električni priključni hibridni pogon ali katerega od izjemno učinkovitih bencinskih ali dizelskih motorjev.

Sestavi svojo! 

OBLIKOVANJE ZUNANJOSTI.

DRZNO IN ČISTO OBLIKOVANJE.

Sodobno nemško oblikovanje, ki odlično usklajuje dinamičnost in vsestranskost za sodoben življenjski slog. Od kultnega novega vizirja – Opel Vizor® – do čistih zadnjih luči LED. Kiparsko izklesane površine z natančnimi linijami zagotavljajo novi Astri Sports Tourer samozavestno držo, ki izstopa iz množice.

VOZNA IZKUŠNJA.

ČISTI UŽITEK VOŽNJE.

Preizkusi napredno električno priključno hibridno tehnologijo z brezhibnim sodelovanjem bencinskega in električnega motorja, ki zagotavlja optimalno ravnovesje med zmogljivostjo in učinkovitostjo. Dinamične bencinske in varčne dizelske motorje s turbopolnilnikom z nizkim trenjem dopolnjujejo izjemno uglajeni in dovršeni menjalniki za osupljivo odzivno vožnjo.

OBLIKOVANJE NOTRANJOSTI.

DETOKS IZKUŠNJA.

Kokpit nove Astre Sports Tourer odlikuje popolno digitalno razstrupljenje. Zaslon armaturne plošče Pure Panel radikalno poenostavi vozniško izkušnjo in jo osvobaja motečega vizualnega nereda. Nadvse udobna ergonomska aktivna prednja sedeža s certifikatom AGR1 sta oblazinjena z razkošno alkantaro ali usnjem nappa ter razvajata s prezračevanjem in masažno funkcijo.

 

1 Certifikat je pečat kakovosti, ki ga podeljuje neodvisni testni odbor, sestavljen iz strokovnjakov različnih medicinskih strok. Za doplačilo z izbranimi stopnjami opreme.

INTELIGENTNE REŠITVE ZA NATOVARJANJE.

INTELLI-SPACE.

Opel Astra Sports Tourer z inovativnim sistemom Intelli-Space omogoča še pametnejše natovarjanje. Največjo prostornino 1634 litrov dopolnjujejo funkcije, kot so obročki za pritrditev, stranske mreže za prtljago, dvonivojsko ravno prtljažno dno, v razmerju 40/20/40 deljena naslonjala zadnjih sedežev s funkcijo preprostega zlaganja, rolo nad prtljažnim prostorom, pametni predali pod tlemi in električni pomik prtljažnih vrat s prostoročno uporabo. Če v programu opreme za doplačilo izbereš vlečno kljuko, lahko možnosti za prevoz še povečaš.

RAZVOJ IN INOVACIJE.

NAPREDNI SISTEMI ZA POMOČ VOZNIKU.

Izkoristi Oplove najnaprednejše in najbolj intuitivne asistenčne tehnologije, kot so delno avtonomne funkcije sistema Intelli-Drive 2.0, Intellilux® Pixel LED žarometi in pomoč pri parkiranju s 360-stopinjskim nadzorom Intelli-Vision°.

ČISTA. DRZNA. BOLJŠA KOT KADARKOLI.

Prevzemi pobudo, stopi naprej in vozi po svoji poti.