Contents inside this Slide Collection are only authorable inside of this page.

You must add a Slide component for each slide that you want within a Multimedia Scroller on this template first.

After adding a Slide component, you can then add additional components to the parsys of the Slide component.


SEDEM SEDEŽEV. ŠE VEČ MOŽNOSTI.

Combo Life je izjemno prilagodljiv, na voljo pa je s 5 ali 7 sedeži1. Potrebujete več prostora v prtljažniku? Dva pomična sedeža2 v tretji vrsti lahko preprosto odstranite.

 

1Za doplačilo.

2Tretja vrsta sedežev je na voljo tako pri standardni kot pri dolgi medosni razdalji. Vzdolžni pomik sedežev je na voljo samo pri različici z dolgo medosno razdaljo.

PREBERITE VEČ PRIKAŽI MANJ

IZKORISTITE SVOJ PROSTOR.

Minimalno 597 litrov1 prostora za prtljago je možno povečati do 2126 litrov2, kar Combu Life zagotavlja izjemno raven praktičnosti – boste našli dovolj tovora, da napolnite prtljažnik?

 

Potrebujete še več prostora? Izberite različico Combo Life XL z dolgo medosno razdaljo in do 2693 litri2 prostora v prtljažniku.

 

1V petsedežnem Combu Life s standardno medosno razdaljo je pri nameščenih vseh sedežih v prtljažniku na voljo 597 litrov prostora. Prostornina prtljažnika petsedežne različice z dolgo medosno razdaljo meri minimalno 850 litrov.

2Do 2693 litrov pri Combu Life z dolgo medosno razdaljo in 2126 litrov pri standardnem Combu Life, natovorjeno do stropa pri poklopljenih naslonjalih zadnjih sedežev, skladno z normativom ISO 3832.

PREBERITE VEČ PRIKAŽI MANJ

PROSTOR ZA VSO DRUŽINO.

Izbirajte med praktično v razmerju 40:60 deljeno zadnjo klopjo ali 3 individualnimi zadnjimi sedeži1, ki so za nadvse varno in udobno potovanje z najmlajšimi sopotniki vsi standardno opremljeni z držali za otroške sedeže Isofix.

 

Morate naložiti zelo dolg tovor, na primer pohištvo? Preprosto poklopite zadnje sedeže v tla s funkcijo za odstranjevanje FlexFold2 in poklopite še sovoznikov sedež, da boste imeli na voljo prostor za prevoz do 2,70 m dolgih predmetov (ali do 3,05 m pri različici z dolgo medosno razdaljo). Prilagodljivi sedeži omogočajo poljubne razporeditve, ki vam olajšajo življenje.

 

1Za doplačilo pri stopnji opreme Enjoy, standardno pri stopnji opreme Innovation.

2Na voljo v drugem trimesečju leta 2019.

PREBERITE VEČ PRIKAŽI MANJ

POSPRAVLJENO.

Z do 28 predali s skupno prostornino 186 litrov boste v Combu Life varno shranili prav vse predmete.

VRHUNSKO PRILAGODLJIV DOSTOP.

Enojna ali dvojna drsna vrata1 olajšajo vstopanje in izstopanje. Zadaj so lahko asimetrično deljena krilna vrata ali dvižna vrata2 z možnostjo odpiranja okna3 za hiter in preprost dostop do prtljažnika.

 

1Dvojna drsna vrata so standardno na voljo pri stopnjah opreme Enjoy in Innovation, za doplačilo pri stopnji opreme Selection.

2Dvižna prtljažna vrata so na voljo za doplačilo pri stopnji opreme Selection, standardno pri stopnjah opreme Enjoy in Innovation.

3Dvižna prtljažna vrata z možnostjo odpiranja okna so za doplačilo na voljo pri stopnjah opreme Selection in Enjoy, standardno pri stopnji opreme Innovation.

PREBERITE VEČ PRIKAŽI MANJ

ŠE VEČ PROSTORA.

Combo Life je na voljo v dveh različicah – kot 4,40 m dolga standardna izvedba in kot 4,75 m dolgi Combo Life XL, ki doda še več prostora v kabini in prtljažniku.

 

Dodatnih 35 cm dolžine poveča prtljažnik Comba Life XL za osupljivih 253 litrov na skupno 8501 litrov standardnega prostora za tovor.

 

1Prostornina prtljažnika petsedežnega modela Combo Life XL z dolgo medosno razdaljo pri nameščenih vseh sedežih.

PREBERITE VEČ PRIKAŽI MANJ