Contents inside this Slide Collection are only authorable inside of this page.

You must add a Slide component for each slide that you want within a Multimedia Scroller on this template first.

After adding a Slide component, you can then add additional components to the parsys of the Slide component.


TO JE LAHKO SAMO OPEL.

S pristnim Oplovim oblikovanjem Combo Life izstopa s kombinacijo elegantnega, samozavestnega videza, izjemne kakovosti in dovršenih inovacij.
PREBERITE VEČ PRIKAŽI MANJ

DOMISELNA NOTRANJOST.

Višji sedežni položaj, intuitivne kontrole, ogrevanje volanskega obroča1 in veliko prostora – dovršena kabina Comba Life združuje domiselno povezljivost in praktične funkcije.

 

Ob osredotočenosti na voznikovo ergonomijo smo poskrbeli za intuitivno in skrbno organizirano notranjost Comba Life. Velika sredinska konzola1 je domiselno razdeljena na tri funkcionalna območja. Sistem za informacije in razvedrilo je vgrajen v zgornji del, pod njim so elementi za upravljanje ogrevanja in prezračevanja. V spodnjem delu je priročen prostor za shranjevanje, da bo pijača med vožnjo preprosto dostopna.

 

1Za doplačilo.

PREBERITE VEČ PRIKAŽI MANJ

DOBRODOŠLO NEBO.

Zazrite se v nebo skozi panoramsko streho s predalom pod stropom1 in električno pomičnim senčnikom. LED lučke v lebdečem predalu ustvarijo sproščeno vzdušje v kabini.

 

1Za doplačilo pri stopnji opreme Enjoy, standardno pri stopnji opreme Innovation.

PAMETNA OSVETLITEV.

Dnevne LED luči1 so učinkovite, vam – in drugim voznikom – pa pomagajo zagotoviti varno opaženost na cesti tudi podnevi.

 

1Za doplačilo pri stopnji opreme Enjoy, standardno pri stopnji opreme Innovation.