Skip To Content
Značilnosti

To je Mokka-e

Čisto uživanje v vožnji

Oblika

Drža in sorazmerja
Nova Mokka-e in njeno oblikovanje utirata pot Oplovi prihodnosti. Vsaka linija in oblina, skladnost silhuete 'crossoverja' in izrazit grafični pečat – vse odraža samozavest. Mokka-e izžareva drznost in izstopa iz množice s samozavestjo in individualnim slogom. 
Drznite si biti drugačni
Odkrijte prostor, preoblikovan z novimi smernicami nemškega dizajna. Notranjost je povsem digitalno očiščena in zagotavlja novo raven vozne izkušnje, h kateri prispevajo edinstvene kombinacije tkanin, okrasnih elementov in stropnih oblog v skladu z vašim slogom. 
Smelost iz vsakega zornega kota
Od koderkoli pogledate Mokko-e, boste odkrili drzne oblikovalske izbire in napredne poudarke. Od pogonskega sklopa do izklesanih popolnoma LED zadnjih luči, ki predstavljajo sozvočje z značilnim vizirjem – vsak pogled razkrije kaj novega. 
Izjemnost serijsko
Mokka-e navduši s paleto elegantnih platišči iz lahkih kovin s premerom 40,6 cm (16"), 43,2 cm (17") ali 45,7 cm (18"). Nič ne pritegne pogledov kot dobro izbrana dodatna oprema in s temi platišči Mokka-e očara tako z videzom kot z vožnjo. 
Osebni slog
Izstopite iz množice z unikatnimi oblikovnimi elementi. Mokka-e je edinstvena v vsakem pogledu, z izbiro strehe in pokrova motornega prostora pa ji lahko vtisnete svoj osebni pečat. 
Nova legenda
Vizir je Oplova nova legendarna značilnost. Številne elemente prednjega dela, senzorje in funkcije uglajeno povezuje v enoten sklop, ki je tako dobesedno kot čustveno v ospredju Oplovega oblikovanja vozil. 

Varnost in inovacije

Matrični LED žarometi
Prilagodljivi Intelli-Lux LED® matrični žarometi zagotavljajo odlično vidljivost v vsaki situaciji in vam z zmogljivimi dolgimi lučmi omogočajo udobje in preglednost brez slepljenja drugih voznikov. 
Prilagodljivi Regulator hitrosti
Prilagodljivi regulator hitrosti1,2 poskrbi, da vam za uživanje v udobni in sproščeni vožnji ni treba žrtvovati varnosti. S samodejnim pospeševanjem in zaviranjem pomaga ves čas vzdrževati varno(stno) razdaljo do vozila, ki vozi pred vami. 

1 Za doplačilo. Deluje v območju od 30 do 180 km/h.

 

2 Oplovi asistenčni sistemi so zasnovani za podporo vozniku znotraj omejitev, ki veljajo za vsak sistem. Voznik je vedno odgovoren za ukrepe pri vožnji.

Samodejno zaviranje v sili
Sistem za samodejno zaviranje je del popolne palete funkcij za pomoč vozniku Mokke-e, ki vključuje tudi pomoč pri ohranjanju voznega pasu in opozarjanje na zapuščanje voznega pasu. Če pred vozilom zazna druga vozila ali pešce, pomaga preprečiti trčenje ali znatno zmanjša njegove posledice, če je nezgoda neizogibna. Pri hitrostih do 30 km/h, pri katerih najpogosteje pride do naletov, lahko samodejno zaviranje Mokko-e povsem ustavi. Pri večjih hitrostih sistem upočasni vozilo za do 50 km/h, kar znatno zmanjša sile pri trčenju. 
Digitalna instrumentalna plošča
Dovršenost in preprostost Mokke-e se kristalno jasno odraža v Oplovi čisti instrumentalni plošči. Prefinjeno oblikovan in nastavljiv 30,5-cm (12") zaslon sklopa instrumentov vozniku zagotavlja vse informacije brez zmede in motenj. Vizualno moteči elementi so odpravljeni, ostaja samo brezhiben digitalni nadzor. 
180° Panoramska vzvratna kamera 
Panoramska kamera z zornim kotom 180° zagotavlja obogaten prikaz območja za vozilom, na katerem so zaznani in poudarjeni predmeti v bližini, prav tako pa lahko vidite promet, ki se vam bliža iz obeh smeri vozila – to je še posebej koristno pri vzvratnem vključevanju v promet. 
Parkirni pomočnik
Poskrbi za preprosto popolno parkiranje. Mokka-e je na voljo z naprednim parkirnim pomočnikom1, ki usmerja volan, vi pa poskrbite za zaviranje in pospeševanje. Sistem vam bo pomagal poiskati dovolj veliko parkirno mesto in vam po parkiranju pomagal vozilo spet vzvratno zapeljati na cesto.  
1 Oplovi asistenčni sistemi so zasnovani za podporo vozniku znotraj omejitev, ki veljajo za vsak sistem. Voznik je vedno odgovoren za ukrepe pri vožnji.

Vrhunsko udobje

Napredno udobje
Mokka-e poskrbi, da je vsaka pot še bolj zanimiva – in z odlično vsestransko oporo sedežev in masažno funkcijo za voznika bodo tudi veliko bolj sproščene. Potujte udobno, na cilj boste prispeli v slogu. 
Ogrevanje
Ko pritisne mraz, se lahko le redkokaj primerja z razkošjem toplega sedeža. Za ogrevanje prednjih sedežev Mokke-e lahko izberete tri različne stopnje, voznika pa razvaja še električno ogrevan volanski obroč.  
Vsestranskost
Prostorna kabina in dovršene funkcije Mokke-e zagotavljajo pripravljenost na vse izzive potovanj, pa naj bo to velik tovor ali celotna družina z obilico prtljage. S preklopom zadnjih sedežev v razmerju 40:60 lahko znatno povečate prtljažnik, na voljo pa je tudi možnost za prevoz daljših predmetov. 

Povezljivost

Navigacija

Oplov najsodobnejši navigacijski sistem z zaslonom na dotik vas bo vodil po najboljši poti, pri tem pa bo upošteval sprotne informacije o prometu, najbližje polnilne postaje in njihovo trenutno dostopnost na poljubni lokaciji. Izberete lahko sistem Multimedia Navi Pro z 25,4-cm (10") zaslonom1 in storitvami Live Navigation2 ali sistem Multimedia Navi s 17,8-cm (7") zaslonom1.

 

 

1 Za doplačilo.

2 Ni na voljo na Irskem.

Informativno-razvedrilni sistemi
Mokka-e navduši voznika in sopotnike, saj zagotavlja popolno združljivost z aplikacijama Apple CarPlayTM1 in Android AutoTM2,3, na voljo pa so tudi pretočno predvajanje prek Bluetootha®4, priključki USB in zvočni sistem s šest zvočniki za uživanje v glasbi na poti. 
 

1 Apple CarPlay™ in Siri™ sta blagovni znamki podjetja Apple Inc., registrirani v ZDA in drugih državah.

2 Android Auto™ je blagovna znamka podjetja Google Inc.

3 Združljivost in razpoložljivost določenih funkcij sta odvisni od vrste naprave in različice operacijskega sistema. Da preverite združljivost svoje naprave, obiščite naslov www.apple.com ali www.android.com oziroma se obrnite na svojega trgovca z vozili Opel.

4 Bluetooth® je blagovna znamka podjetja Bluetooth SIG Inc.

Brezžično polnjenje
Da bo vaša Mokka-e prostorna in urejena digitalno prečiščena oaza, lahko združljive naprave odložite kar na vgrajeni brezžični polnilnik1. Pri vožnji po slabih cestah zaznavanje hitrega premikanja zaradi varnosti prepreči preobremenitev baterije vaše naprave. 
1 Za doplačilo. Lahko zahteva dodatno opremo za pametni telefon. Induktivno polnjenje je na voljo samo za pametne telefone, združljive s PMA ali Qi. Združljivost preverite pri svojem trgovcu z vozili Opel.
Storitve OpelConnect1
Paleta pametnih storitev, ki zagotavljajo novo raven varnosti in pomoč, da ostanete povezani na cesti – tudi pri vožnji z električnim pogonom.   
  • Brez skrbi: SOS klic v sili, Asistenčni klic v primeru okvare ter Obvestila o stanju in informacijah vozila. 
  • Priročno: funkcije za odklepanje in zaklepanje vrat, upravljanje hupe in luči na daljavo2
  • Pametna vožnja: uživajte v sproščeni vožnji z upoštevanjem podatkov o prometu 'v živo' in upravljanjem poti. 

 

1 Razpoložljivost storitev OPELCONNECT se lahko razlikuje glede na državo in vozilo. Storitve lahko zahtevajo naročnino/plačilo za uporabo in so odvisne od pokritosti in razpoložljivosti mobilnega omrežja.

2 Uvedba je načrtovana za konec leta 2020.

Dodatna oprema Opel+

V skladu z vašimi željami

Z originalno opremo Opel se lahko izrazite in obenem kar najbolje izkoristite svojega Crosslanda. Zasnovana in preverjena je za vašega Opla.

Slike se lahko razlikujejo od izdelka v prodaji.

Kaj sledi?