Vodilne značilnosti v tem razredu
Napolnite

Srce Mokke Electric je zmogljiva litij-ionska baterija s kapaciteto 50 kWh. 216 celic z visoko gostoto energije in naprednim upravljanjem toplote zagotavlja dolgo življenjsko dobo in velik doseg, ki ga še poveča izpopolnjeno regenerativno zaviranje.

 

Takoj ko med vožnjo odmaknete stopalo s stopalke za pospeševanje, sistem regenerativnega zaviranja zajame kinetično energijo med zaviranjem in jo pretvori v večji doseg. Če izberete najvišjo nastavitev (način B), lahko večino vsakodnevnih voženj opravite brez uporabe običajnih zavor, kar dodatno zmanjša obrabo in z njo povezane stroške vzdrževanja.

 
Naelektrena zmogljivost
100-odstotni električni pogonski sklop ima trenutno 260 Nm v hipu razpoložljivega navora. Lahki sinhroni elektromotorji s trajnim magnetom in močjo 100 kW (136 KM) so idealno usklajeni in nastavljeni za obvladovanje ozkih mestnih ulic in prostranih avtocest z lahkotno samozavestjo in okretnostjo. 
Močna in tiha
Mokka Electric je zasnovana za obvladovanje vrveža sodobnega sveta. V njeni čisti, prostorni in zvočno izolirani kabini se boste med vsako vožnjo tudi sami napolnili z energijo, saj boste imeli čas in prostor, da prisluhnete sebi ali se resnično prepustite glasbi. 
Izberite svoj način vožnje
Mokka Electric se prilagaja vašemu načinu vožnje in omogoča izbiro voznih načinov Sport, Eco in Normal – vsak med njimi pa prilagodi široko paleto sistemov vozila, na primer odzivnost stopalk, pomoč servovolana in hlajenje. Način Sport poudari vozno dinamiko, Eco zagotavlja varčnost, Normal vzpostavi ravnotežje med obema. 
Nadzor podatkov vozila
Napredni senzorji in sistemi za nadzor podatkov vozila v Mokki Electric zagotavljajo intuitiven in hiter pregled voznih pogojev in porabe energije, da boste dobro obveščeni med popolnim obvladovanjem cest.