Varnost in inovacije
Matrični LED žarometi
Prilagodljivi Intelli-Lux LED® matrični žarometi zagotavljajo odlično vidljivost v vsaki situaciji in vam z zmogljivimi dolgimi lučmi omogočajo udobje in preglednost brez slepljenja drugih voznikov. 
Prilagodljivi regulator hitrosti
Prilagodljivi regulator hitrosti1,2 poskrbi, da vam za uživanje v udobni in sproščeni vožnji ni treba žrtvovati varnosti. S samodejnim pospeševanjem in zaviranjem pomaga ves čas vzdrževati varno(stno) razdaljo do vozila, ki vozi pred vami. 

1 Za doplačilo. Deluje v območju od 30 do 180 km/h.

 

2 Oplovi asistenčni sistemi so zasnovani za podporo vozniku znotraj omejitev, ki veljajo za vsak sistem. Voznik je vedno odgovoren za ukrepe pri vožnji.

Samodejno zaviranje v sili
Sistem za samodejno zaviranje je del popolne palete funkcij za pomoč vozniku Mokke-e, ki vključuje tudi pomoč pri ohranjanju voznega pasu in opozarjanje na zapuščanje voznega pasu. Če pred vozilom zazna druga vozila ali pešce, pomaga preprečiti trčenje ali znatno zmanjša njegove posledice, če je nezgoda neizogibna. Pri hitrostih do 30 km/h, pri katerih najpogosteje pride do naletov, lahko samodejno zaviranje Mokko-e povsem ustavi. Pri večjih hitrostih sistem upočasni vozilo za do 50 km/h, kar znatno zmanjša sile pri trčenju. 
Pri hitrostih do 30 km/h, pri katerih najpogosteje pride do naletov, lahko samodejno zaviranje Mokko povsem ustavi. Pri večjih hitrostih sistem upočasni vozilo za do 50 km/h, kar znatno zmanjša sile pri trčenju.
Digitalna instrumentalna plošča
Dovršenost in preprostost Mokke-e se kristalno jasno odraža v Oplovi čisti instrumentalni plošči. Prefinjeno oblikovan in nastavljiv 30,5-cm (12") zaslon sklopa instrumentov vozniku zagotavlja vse informacije brez zmede in motenj. Vizualno moteči elementi so odpravljeni, ostaja samo brezhiben digitalni nadzor. 
180° Panoramska vzvratna kamera
Panoramska kamera z zornim kotom 180° zagotavlja obogaten prikaz območja za vozilom, na katerem so zaznani in poudarjeni predmeti v bližini, prav tako pa lahko vidite promet, ki se vam bliža iz obeh smeri vozila – to je še posebej koristno pri vzvratnem vključevanju v promet. 
Parkirni pomočnik
Poskrbi za preprosto popolno parkiranje. Mokka-e je na voljo z naprednim parkirnim pomočnikom1, ki usmerja volan, vi pa poskrbite za zaviranje in pospeševanje. Sistem vam bo pomagal poiskati dovolj veliko parkirno mesto in vam po parkiranju pomagal vozilo spet vzvratno zapeljati na cesto.
 
1 Oplovi asistenčni sistemi so zasnovani za podporo vozniku znotraj omejitev, ki veljajo za vsak sistem. Voznik je vedno odgovoren za ukrepe pri vožnji.