Oblika
Drža in sorazmerja
Nova Mokka-e in njeno oblikovanje utirata pot Oplovi prihodnosti. Vsaka linija in oblina, skladnost silhuete 'crossoverja' in izrazit grafični pečat – vse odraža samozavest. Mokka-e izžareva drznost in izstopa iz množice s samozavestjo in individualnim slogom. 
Drznite si biti drugačni
Odkrijte prostor, preoblikovan z novimi smernicami nemškega dizajna. Notranjost je povsem digitalno očiščena in zagotavlja novo raven vozne izkušnje, h kateri prispevajo edinstvene kombinacije tkanin, okrasnih elementov in stropnih oblog v skladu z vašim slogom. 
Drzna iz vsakega zornega kota
Od koderkoli pogledate Mokko-e, boste odkrili drzne oblikovalske izbire in napredne poudarke. Od pogonskega sklopa do izklesanih popolnoma LED zadnjih luči, ki predstavljajo sozvočje z značilnim vizirjem – vsak pogled razkrije kaj novega. 
Izjemnost serijsko
Mokka-e navduši s paleto elegantnih platišči iz lahkih kovin s premerom 40,6 cm (16"), 43,2 cm (17") ali 45,7 cm (18"). Nič ne pritegne pogledov kot dobro izbrana dodatna oprema in s temi platišči Mokka-e očara tako z videzom kot z vožnjo. 
Osebni slog
Izstopite iz množice z unikatnimi oblikovnimi elementi. Mokka-e je edinstvena v vsakem pogledu, z izbiro strehe in pokrova motornega prostora pa ji lahko vtisnete svoj osebni pečat. 
Nova legenda
Vizir je Oplova nova legendarna značilnost. Številne elemente prednjega dela, senzorje in funkcije uglajeno povezuje v enoten sklop, ki je tako dobesedno kot čustveno v ospredju Oplovega oblikovanja vozil.