Povezljivost
Navigacija
Oplov najsodobnejši navigacijski sistem z zaslonom na dotik vas bo vodil po najboljši poti, pri tem pa bo upošteval sprotne informacije o prometu, najbližje polnilne postaje in njihovo trenutno dostopnost na poljubni lokaciji. Izberete lahko sistem Multimedia Navi Pro z 25,4-cm (10") zaslonom1 in storitvami Live Navigation2 ali sistem Multimedia Navi s 17,8-cm (7") zaslonom1

1 Za doplačilo.

2 Ni na voljo na Irskem.

Informativno-razvedrilni sistemi
Mokka-e navduši voznika in sopotnike, saj zagotavlja popolno združljivost z aplikacijama Apple CarPlayTM1 in Android AutoTM2,3, na voljo pa so tudi pretočno predvajanje prek Bluetootha®4, priključki USB in zvočni sistem s šest zvočniki za uživanje v glasbi na poti. 

1 Apple CarPlay™ in Siri™ sta blagovni znamki podjetja Apple Inc., registrirani v ZDA in drugih državah.

2 Android Auto™ je blagovna znamka podjetja Google Inc.

3 Združljivost in razpoložljivost določenih funkcij sta odvisni od vrste naprave in različice operacijskega sistema. Da preverite združljivost svoje naprave, obiščite naslov www.apple.com ali www.android.com oziroma se obrnite na svojega trgovca z vozili Opel.

4 Bluetooth® je blagovna znamka podjetja Bluetooth SIG Inc.

Brezžično polnjenje
Da bo vaša Mokka-e prostorna in urejena digitalno prečiščena oaza, lahko združljive naprave odložite kar na vgrajeni brezžični polnilnik1. Pri vožnji po slabih cestah zaznavanje hitrega premikanja zaradi varnosti prepreči preobremenitev baterije vaše naprave. 
1 Za doplačilo. Lahko zahteva dodatno opremo za pametni telefon. Induktivno polnjenje je na voljo samo za pametne telefone, združljive s PMA ali Qi. Združljivost preverite pri svojem trgovcu z vozili Opel.
Storitve OpelConnect1
Paleta pametnih storitev, ki zagotavljajo novo raven varnosti in pomoč, da ostanete povezani na cesti – tudi pri vožnji z električnim pogonom. 
  • Brez skrbi: SOS klic v sili, Asistenčni klic v primeru okvare ter Obvestila o stanju in informacijah vozila. 
  • Priročno: funkcije za odklepanje in zaklepanje vrat, upravljanje hupe in luči na daljavo2
  • Pametna vožnja: uživajte v sproščeni vožnji z upoštevanjem podatkov o prometu 'v živo' in upravljanjem poti. 

 

1 Razpoložljivost storitev OPELCONNECT se lahko razlikuje glede na državo in vozilo. Storitve lahko zahtevajo naročnino/plačilo za uporabo in so odvisne od pokritosti in razpoložljivosti mobilnega omrežja.

2 Uvedba je načrtovana za konec leta 2020.