Povezljivost
Navigacija
Oplov najsodobnejši navigacijski sistem z zaslonom na dotik vas bo vodil po najboljši poti, pri tem pa bo upošteval sprotne informacije o prometu, najbližje polnilne postaje in njihovo trenutno dostopnost na poljubni lokaciji. Izberete lahko sistem Multimedia Navi Pro z 25,4-cm (10") zaslonom1 in storitvami Live Navigation2 ali sistem Multimedia Navi s 17,8-cm (7") zaslonom1

1 Za doplačilo.

2 Ni na voljo na Irskem.

Informativno-razvedrilni sistemi
Mokka Electric navduši voznika in sopotnike, saj zagotavlja popolno združljivost z aplikacijama Apple CarPlayTM1 in Android AutoTM2,3, na voljo pa so tudi pretočno predvajanje prek Bluetootha®4, priključki USB in zvočni sistem s šest zvočniki za uživanje v glasbi na poti. 

1 Apple CarPlay™ in Siri™ sta blagovni znamki podjetja Apple Inc., registrirani v ZDA in drugih državah.

2 Android Auto™ je blagovna znamka podjetja Google Inc.

3 Združljivost in razpoložljivost določenih funkcij sta odvisni od vrste naprave in različice operacijskega sistema. Da preverite združljivost svoje naprave, obiščite naslov www.apple.com ali www.android.com oziroma se obrnite na svojega trgovca z vozili Opel.

4 Bluetooth® je blagovna znamka podjetja Bluetooth SIG Inc.

Brezžično polnjenje
Da bo vaša Mokka Electric prostorna in urejena digitalno prečiščena oaza, lahko združljive naprave odložite kar na vgrajeni brezžični polnilnik1. Pri vožnji po slabih cestah zaznavanje hitrega premikanja zaradi varnosti prepreči preobremenitev baterije vaše naprave. 
1 Za doplačilo. Lahko zahteva dodatno opremo za pametni telefon. Induktivno polnjenje je na voljo samo za pametne telefone, združljive s PMA ali Qi. Združljivost preverite pri svojem trgovcu z vozili Opel.
Storitve OpelConnect1
Paleta pametnih storitev, ki zagotavljajo novo raven varnosti in pomoč, da ostanete povezani na cesti – tudi pri vožnji z električnim pogonom. 
  • Brez skrbi: SOS klic v sili, Asistenčni klic v primeru okvare ter Obvestila o stanju in informacijah vozila. 
  • Priročno: funkcije za odklepanje in zaklepanje vrat, upravljanje hupe in luči na daljavo. 
  • Pametna vožnja: uživajte v sproščeni vožnji z upoštevanjem podatkov o prometu 'v živo' in upravljanjem poti. 

 

1 Razpoložljivost storitev OPELCONNECT se lahko razlikuje glede na državo in vozilo. Storitve lahko zahtevajo naročnino/plačilo za uporabo in so odvisne od pokritosti in razpoložljivosti mobilnega omrežja.