Contents inside this Slide Collection are only authorable inside of this page.

You must add a Slide component for each slide that you want within a Multimedia Scroller on this template first.

After adding a Slide component, you can then add additional components to the parsys of the Slide component.


NAPREDNI INTELLILUX LED® MATRIČNI ŽAROMETI.

IntelliLux LED® matrični žarometi1dolgimi lučmi brez bleščanja samodejno zasenčijo svetlobni snopob drugih vozilih, ostali del ceste pa ostane odlično osvetljen do 400 metrov naprej.

 

  • Brez slepljenja drugih voznikov.
  • Vožnja ponoči je varnejša in veliko bolj sproščena.
  • Luč za osvetlitev odcepa izniči ‘črne luknje’ v ostrih zavojih. Deluje pri hitrosti od 40 do 70 km/h1.

 

1Ko je sistem aktiviran, se dolga luč vklopi pri hitrosti nad 50 km/h in se samodejno izklopi pri hitrosti pod 35 km/h.

PREBERITE VEČ PRIKAŽI MANJ

OHRANITE VARNOSTNO RAZDALJO.

Samodejni regulator hitrosti1 pomaga preprečiti nalet, s samodejnim zaviranjem in pospeševanjem pa ohranja nastavljeno razdaljo do vozila, ki vozi spredaj, da lahko sproščeno vozite brez stresa.

 

Samodejni pomočnik za uravnavanje hitrosti¹ vam pomaga, da se izognete naletu, saj ohranja želeno razdaljo do vozila, ki vozi spredaj, in lahko vaše vozilo povsem ustavi2. Voznikov pomočnik preverja cesto in varuje vaše vozilo z varnostnim območjem za maksimalno sprostitev in minimalno tveganje.1Za doplačilo. Sistem pomaga vozniku v nevarnih situacijah. Kljub temu je voznik odgovoren za upravljanje vozila.


2 Za doplačilo. Sistem deluje pri hitrosti od 30 do 180 km/h, razdalja do 150 m. Pri vseh ročnih menjalnikih se sistem samodejno izklopi pri hitrosti 20 km/h. V kombinaciji z avtomatskim menjalnikom sistem nudi tudi funkcijo Stop & Go (ustavi in spelji): celo v običajnem prometu lahko vozilo povsem ustavi in nato spet samodejno sledi vozilu pred sabo.

PREBERITE VEČ PRIKAŽI MANJ

NASLEDNJA RAVEN POMOČI VOZNIKU.

Na projekcijskem zaslonu1 pred vetrobranskim steklom so prikazani ključni podatki, da lahko s pogledom ves čas varno spremljate promet. Med prikazanimi informacijami so hitrost, navigacijski napotki in opozorila o nevarnostih.

 

1 Za doplačilo.

NAPREDNI VARNOSTNI SISTEMI.

Oplove varnostne tehnologije¹ vključujejo naslednje funkcije:

 

  • Samodejno zaviranje v sili² z zaznavanjem pešcev
  • Opozarjanje na mrtvi kot
  • Opozarjanje na spremembo voznega pasu

 

V najnovejši generaciji sistemov za pomoč vozniku¹ senzorji, kamere in radar ves čas sodelujejo z enim ciljem: ustvariti varnejšo in bolj sproščeno izkušnjo vožnje, povečati pozornost voznika in preprečiti morebitne nezgode ali nepotrebne kazni za prekrške. Ti sistemi nadzor nad Insignio prepuščajo vam in posežejo samo, če grozi nevarnost.

 

¹ Za doplačilo. Oplovi asistenčni sistemi in pomočniki so zasnovani za podporo vozniku znotraj omejitev, ki veljajo za vsak sistem. Kljub temu je voznik odgovoren za upravljanje vozila.

² Za doplačilo. Sistem deluje pri hitrosti od 8 do 80 km/h. Za zmanjšanje hitrosti pri trčenju sistem pri hitrosti med 8 in 40 km/h zavira vozilo z zavorno silo do 1 g. Pri hitrosti med 40 in 80 km/h sistem zmanjša hitrost trčenja za največ 15 km/h. Nad tem pragom mora voznik sam ukrepati z zaviranjem, da dodatno zmanjša hitrost. Voznik lahko kadarkoli vklopi ali izklopi sistem.

PREBERITE VEČ PRIKAŽI MANJ

ČAROBNI DOTIK.

Vstopite in se odpeljite. Insigniin sistem za odklepanje vozila in zagon brez ključa vam omogoča, da brez iskanja ključa vstopite in zaženete motor s pritiskom na gumb.