SKIP TO CONTENT
GSi

NOVA INSIGNIA GSi

Za strastno vožnjo.

Osupljiva silhueta, zmogljiva turbo tehnologija in popolna ergonomija: nova Insignia Gsi uživanje v vožnji združuje z naprednimi tehnologijami in športnim oblikovanjem v obeh različicah – kot Grand Sport in Sports Tourer.
VOZNA DINAMIKA IN NEPONOVLJIV SLOG.

Legendarno in takoj prepoznavno oblikovanje GSi dopolnjujejo dinamične poteze in ekskluzivna 50,8 cm (20") dvobarvna platišča iz lahkih kovin. Dvojna izpušna cev iz nerjavečega jekla daje slutiti moč in strast, zadnji spojler pa poveča pritisk ob podlago in zagotavlja zmogljivo lego na cesti.

 

 

 

 

 
ZMOGLJIVOST IN SLOG Z ROKO V ROKI.
Notranjost je osredotočena na voznika s poudarki, kot so spodaj raven volanski obroč, ergonomska1 športna2 sedeža z vgrajenim vzglavnikom in športne stopalke iz lahkih kovin, zato GSi izpolni vsa vaša pričakovanja glede osupljivosti vožnje in izjemnega športnega oblikovanja. 

1Ergonomski sedeži imajo potrdilo nemške zveze AGR (akcija za zdrav hrbet), centra odličnosti na področju ergonomije. Certifikat je pečat kakovosti, ki ga podeljuje neodvisni testni odbor, sestavljen iz strokovnjakov različnih medicinskih strok.

2Za doplačilo.

ZMOGLJIVOST JE DEL STANDARDNE OPREME.
Osupljiva 50,8 cm (20") dvobarvna platišča iz lahkih kovin z zavorami BREMBO in športnimi pnevmatikami so del standardne opreme. Športno podvozje FlexRide in štirikolesni pogon Twinster z nadzorom vektorjev navora zagotavljata, da nova Insignia GSi presega vse, kar ste doslej občutili na cesti. 
ZMOGLJIVA V SKLADU Z VIDEZOM.
Nova Insignia GSi je izjemen športni stroj. Napredni 2,0-litrski turbo bencinski motor v povezavi z 9-stopenjskim avtomatskim menjalnikom razvije moč 169 kW (230 KM) in osupljiv navor 350 Nm.