SKIP TO CONTENT
Insignia modeli

OPEL INSIGNIA.

Izberite svoj model Insignie.

INSIGNIA GRAND SPORT

Nova Opel Insignia predstavlja najbolj prefinjen izraz nemške zasnove: novo Insignio Grand Sport odlikujejo izboljšana učinkovitost, videz kupeja in pionirske IntelliLux LED® luči, ki so na voljo za doplačilo. Izberite med bencinskimi in dizelskimi motorji z ročnim ali avtomatskim menjalnikom. Odkrijte njeno elegantno, ergonomsko in prostorno notranjost ter vrhunsko oporo ergonomskih aktivnih sedežev z usnjenim oblazinjenjem.

 

  • Zunanje dimenzije: Skupna dolžina 4897 mm, višina nenatovorjenega vozila 1455 mm, širina 2093 mm
 
  • Prostornina prtljažnika: 490–1450 l
 
  • Najv. masa prikolice z zavorami / brez zavor: 1500–2000 kg (12 % naklon)/ 730–750 kg
 
POKAŽI PODROBNOSTI KONFIGURIRAJTE ZDAJ
INSIGNIA SPORTS TOURER

Nova Insignia Sports Tourer predstavlja najbolj prefinjen izraz nemške zasnove za nadvse preprosto uporabo in različne možnosti prevoza ter je obenem prostorna in izjemno vsestranska. Na voljo je z bencinskimi in dizelskimi motorji z ročnim ali avtomatskim menjalnikom. Uživajte v elegantni, ergonomski in prostorni notranjosti ter vrhunski opori ergonomskih aktivnih sedežev z usnjenim oblazinjenjem.

 

  • Zunanje dimenzije: Skupna dolžina 4986 mm, višina nenatovorjenega vozila 1500 mm, širina 2093 mm
 
  • Prostornina prtljažnika: 560–1665 l
 
  • Najv. masa prikolice z zavorami / brez zavor: 1450–2000 kg (12 % naklon)/ 750 kg
 
POKAŽI PODROBNOSTI KONFIGURIRAJTE ZDAJ

ŽELITE IZVEDETI VEČ?

DOBER NASVET VSAKIČ ZNOVA.

Ne glede na to, ali jo vozite zasebno ali kot službeno vozil, nova Opel Insignia navduši s prvorazrednim oblikovanjem in tehnologijo. Konfigurirajte jo v skladu s svojimi željami in zahtevami. Z veseljem vam bomo pomagali pri nakupu, naši pooblaščeni trgovci pa vam bodo svetovali glede vseh vidikov financiranja, lizinga ali drugih storitev. Iščete rabljen avto, originalno dodatno opremo, nova platišča ali priročnik za uporabo? Vedno vam bomo z veseljem pomagali.