Contents inside this Slide Collection are only authorable inside of this page.

You must add a Slide component for each slide that you want within a Multimedia Scroller on this template first.

After adding a Slide component, you can then add additional components to the parsys of the Slide component.


OHRANITE ZDRAV HRBET.

Ergonomski aktivni sedeži s certifikatom združenja Akcija za zdrav hrbet1 zagotavljajo odlično namestitev na dolgih potovanjih.

 

  • Sproščujoč položaj sedenja
  • Nastavljivi v 16 smeri2
  • Razkošni usnjeni sedeži2
  • Ogrevani in prezračevani sedeži2

 

1Standardno na voljo pri stopnjah opreme Innovation (samo voznikov sedež) in Ultimate. Za doplačilo pri stopnjah opreme Selection, Enjoy in Design Line. Certifikat je pečat kakovosti, ki ga podeljuje neodvisni testni odbor, sestavljen iz strokovnjakov različnih medicinskih strok.

2Za doplačilo z izbranimi stopnjami opreme.

PREBERITE VEČ PRIKAŽI MANJ

TO ZIMO VAS NE BO ZEBLO.

Še tako hud mraz bodo odtajale naslednje možnosti ogrevanja. 

 

  • Ogrevanje prednjih in zadnjih sedežev1. Razvajajte sebe in sopotnike s toplim sedežem
  • Ogrevan volanski obroč1. Pritisnite na tipko in si prijetno pogrejte dlani na volanskem obroču
  • Ogrevano vetrobransko steklo ThermaTecTM2. Sneg in led se bosta hitro stopila
  • Ogrevani zunanji ogledali3. Nič več strganja ledu. Hitro do odlične preglednosti

 

1Za doplačilo s paketom z zimo 1 ali paketom za zimo 2. Paket za zimo 1 je za doplačilo na voljo pri stopnjah opreme Selection, Enjoy, Design Line in Innovation. Ni na voljo pri stopnji opreme Ultimate. Paket za zimo 1 vključuje: ogrevan volanski obroč z usnjenim oblazinjenjem in okrasnimi elementi, daljinske kontrole za Infotainment, ogrevanje prednjih sedežev. Paket za zimo 2 je za doplačilo na voljo pri stopnjah opreme Enjoy, design Line in Innovation ter serijsko pri opremi Ultimate. Ni na voljo pri stopnji opreme Selection. Paket za zimo 2 vključuje: ogrevan volanski obroč z usnjenim oblazinjenjem in okrasnimi elementi, daljinske kontrole za Infotainment, ogrevanje prednjih in zadnjih sedežev (samo stranska sedeža) in paket vsestranskosti.

2Za doplačilo pri stopnjah opreme Selection, Enjoy, Design Line in Innovation. Standardno pri stopnji opreme Ultimate.

3Ogrevani zunanji ogledali z električnim nastavljanjem in ročnim poklopom v barvi vozila so standardni pri stopnji opreme Selection, električni preklop je na voljo za doplačilo pri stopnjah opreme Enjoy in Design Line. Standardno pri stopnji opreme Innovation in Ultimate. Del paketa tehnologije Park & Go 1, ki vključuje: pomoč pri parkiranju spredaj in zadaj, ogrevani zunanji ogledali z električnim nastavljanjem (pokrov v barvi karoserije, električni preklop).

PREBERITE VEČ PRIKAŽI MANJ

INTELIGENTNA PRTLJAŽNA VRATA.

Električno prostoročno pomična vrata prtljažnika1 se hitro in preprosto odpirajo z zamahom noge pod zadnjim odbijačem ali s pritiskom na tipko.

 

1 Standardno pri stopnji opreme Ultimate. Za doplačilo pri stopnji opreme Innovation. Ni na voljo pri stopnjah opreme Selection, Enjoy in Design Line. 
PREBERITE VEČ PRIKAŽI MANJ

VEČ PROSTORA ZA VAŠE PUSTOLOVŠČINE.

Sedeži FlexFoldTM omogočajo preklop v razmerju 60:40, opremljeni pa so tudi z odprtino za prevoz daljših predmetov1. S pritiskom na gumb se 514 litrov velik prtljažnik poveča na 1652 litrov.

 

1 Za doplačilo s paketom vsestranskosti pri stopnjah opreme Selection in Enjoy. Standardno pri stopnjah opreme Design Line, Innovation in Ultimate.
PREBERITE VEČ PRIKAŽI MANJ