Contents inside this Slide Collection are only authorable inside of this page.

You must add a Slide component for each slide that you want within a Multimedia Scroller on this template first.

After adding a Slide component, you can then add additional components to the parsys of the Slide component.


NAPREDNI LED ŽAROMETI.

Pametni prilagodljivi LED žarometi1 zagotavljajo 30 % boljšo vidljivost kot halogenske luči. Boljša vidljivost znatno poveča vašo varnost.

 

Upravljanje dolgih luči s pomočjo kamere samodejno zasenči žaromete, ko kdo pripelje nasproti. Tako boste videli dlje, ne da bi slepili druge.

Sistem samodejno prilagaja žaromete za maksimalno vidljivost v vseh razmerah:

 

  • Osvetlitev za podeželje
  • Osvetlitev za avtoceste
  • Osvetlitev v naseljih
  • Osvetlitev odcepa
  • Osvetlitev za slabo vreme
  • Dinamična osvetlitev ovinka

 

1Za doplačilo pri stopnjah opreme Enjoy, Design Line in Innovation. Standardno na voljo pri stopnji opreme Ultimate. Ni na voljo pri stopnji opreme Selection.

PREBERITE VEČ PRIKAŽI MANJ

NASTAVITE HITROST IN UŽIVAJTE.

Avtonomna1 generacija sistemov za pomoč vozniku je že na voljo. Preverjajo dogajanje v prometu in Grandlandu X zagotovijo varnostno območje za maksimalno sprostitev in minimalno tveganje.

 

Samodejni regulator hitrosti1 vzdržuje hitrost med 30 in 180 km/h. Po potrebi upočasni vaše vozilo in ga lahko celo povsem ustavi.

 

1Za doplačilo. Oplovi asistenčni sistemi in pomočniki so zasnovani za podporo vozniku znotraj omejitev, ki veljajo za vsak sistem. Voznik je vedno odgovoren za ukrepe pri vožnji.

PREBERITE VEČ PRIKAŽI MANJ

SAMODEJNO ZAVIRANJE V SILI.

Sistem1 z zvočnim signalom opozori voznika na nevarne situacije. Če se drug avto ali pešec preveč približata, zmanjša hitrost ali povsem ustavi vozilo.

 

1 Samodejno zaviranje v sili z zaznavanjem pešcev samodejno deluje v razponu od 5 do 140 km/h. Od 5 do 30 km/h znaša upočasnjevanje za zmanjšanje hitrosti trčenja 0,9 g. Od 30 do 140 km/h sistem zmanjša hitrost za največ 50 km/h. Nad tem pragom mora voznica oziroma voznik ukrepati z zaviranjem, da dodatno zmanjša hitrost. Razpon hitrosti pri delovanju samodejnega zaviranja v sili z zaznavanjem pešcev je odvisen od zaznane ovire (če se ovira premika: od 5 do 140 km/h; če ovira miruje: od 5 do 80 km/h; pešec: od 5 do 60 km/h). Oplovi asistenčni sistemi so zasnovani za podporo vozniku znotraj omejitev, ki veljajo za vsak sistem. Voznik je vedno odgovoren za ukrepe pri vožnji.
PREBERITE VEČ PRIKAŽI MANJ

VRHUNSKA VARNOSTNA TEHNOLOGIJA.

Grandland X vas varuje v vsaki situaciji: s številnimi vrhunskimi tehnologijami poskrbi, da je vožnja preprostejša in varnejša kot kadarkoli doslej.

 

  • Sistem za pomoč pri ohranjanju voznega pasu1: pomaga vam, da se izognete trčenjem, saj z nežnim pomikom volana prepreči, da bi vozilo nenamerno zapeljalo iz voznega pasu.
  • Opozarjanje na spremembo voznega pasu: pomaga preprečiti nezgode z opozarjanjem voznika z zvočnim signalom in prikazom opozorila.
  • Opozarjanje na mrtvi kot2: ultrazvočni senzorji nadzirajo dogajanje v okolici. Optični signal opozori voznika, če so v mrtvih kotih predmeti, ki se premikajo.
  • Sistem s senzorjem za zaznavanje utrujenosti voznika1: analizira čas in smer vožnje ter glede na stopnjo motenj poskrbi za opozorilo.

 

1Za doplačilo pri stopnjah opreme Enjoy, Design Line in Innovation. Standardno pri stopnji opreme Ultimate.

2Standardno pri stopnjah opreme Enjoy, Design Line, Innovation in Ultimate. Ni na voljo pri stopnji opreme Selection.

PREBERITE VEČ PRIKAŽI MANJ

SISTEM KAMER Z VIDNIM POLJEM 360°.

Popolna samozavest, čeprav ste na tesnem s prostorom. Napredni sistem kamer z vidnim poljem 360°1 zaznava predmete na vaši poti. Dogajanje je prikazano na zaslonu, zato boste parkirali in vozili vzvratno brez težav.

 

1 Standardno na voljo pri stopnji opreme Ultimate s paketom tehnologije Park & Go 3. Paket tehnologije Park & Go 3 vključuje: IntelliLink Navi 5.0, 20,3 cm (8") barvni zaslon na dotik z izboljšanim vmesnikom, radio AM/FM, 2 priključka USB, vmesnik za iPod, Bluetooth® za prostoročno uporabo in pretočno predvajanje, glasovno upravljanje (ni na voljo v slovenskem jeziku), projekcijo pametnega telefona, navigacijo, kontrole na volanu, anteno v obliki plavuti morskega psa, napredni parkirni pomočnik, napredni sistem kamer z vidnim poljem 360°, ogrevani zunanji ogledali z električnim nastavljanjem in električnim poklopom v barvi vozila, nadzor mrtvih kotov in funkcijo za nagib ogledala pri izbrani vzvratni prestavi.
PREBERITE VEČ PRIKAŽI MANJ

STROKOVNJAK ZA PARKIRANJE.

Nikoli več se ne boste bali tesnih parkirnih prostorov. Vključite pomočnika1 s pritiskom na gumb. Grandland X prevzame nadzor nad volanskim obročem, vi pa upravljate s stopalkama za plin in zavore.

 

1 Za doplačilo pri stopnjah opreme Enjoy in Innovation. Standardno pri stopnji opreme Ultimate. Ni na voljo pri stopnji opreme Selection. Oplovi asistenčni sistemi in pomočniki so zasnovani za podporo vozniku znotraj omejitev, ki veljajo za vsak sistem. Voznik je vedno odgovoren za ukrepe pri vožnji.
PREBERITE VEČ PRIKAŽI MANJ