GRANDLAND X HYBRID

Grandland X Hybrid

Že od 44.320 € prihranek do 8.125 €*

GRANDLAND X HYBRID IN DOSEG.

Novi priključni hibrid je na voljo v različicah s štirikolesnim ali prednjim pogonom.

Odkrijte različice Grandlanda X Hybrid in njihove značilnosti. Hitro in preprosto polnjenje, 4 vozni načini, 221 kW (300 KM) z različico Hybrid4 (AWD) ali 165 kW (225 KM) z izvedbo Hybrid (FWD). Moč športnega terenca. Inteligenca hibrida. Izkoristite prednosti brez kompromisov.

IZDELAN ZA UČINKOVITOST.

Superiornost športnega terenca je za še večjo učinkovitost dopolnjena z inovativno tehnologijo priključnega hibridnega pogona. Ko je napolnjen kot povsem električno vozilo, lahko Grandland X Hybrid4 prevozi znatno razdaljo samo z električnim pogonom. To pomeni: brez uporabe motorja z notranjim izgorevanjem zmanjšate emisije izpušnih plinov na nič. Prednost za vas: učinkovita in nadvse vznemirljiva vozna izkušnja.

NAČINI ZA VSAKO RAZPOLOŽENJE.

Radi vozite varčno, a vas vseeno navduši športen občutek na cesti? Zagotovite si prilagodljivost na vsakem koraku: z različnimi voznimi načini in tehnologijo priključnega hibridnega pogona Grandland X Hybrid4 zagotavlja maksimalno prilagodljivost. Dopolnite prednosti športnega terenca s prednostmi električnega avtomobila. Preprosto preklapljajte med naslednjimi načini:

 

  • 4WD (samo s štirikolesnim pogonom)
  • Sport
  • Hybrid
  • Electric

PREPROSTO POLNJENJE.

Grandland X Hybrid4 omogoča zelo preprost postopek polnjenja. Akumulatorsko baterijo je možno polniti kot pri električnem vozilu na vseh javnih polnilnicah z izmeničnim tokom (AC) ali doma s kablom ali polnilno postajo. Povsem napolnite baterijo, uporabite samo elektromotor in zmanjšajte emisije izpušnih plinov na nič.

NAREDITE VTIS.

Grandland X Hybrid4 je preprosto SUV s priključnim hibridnim pogonom, na katerega ste čakali. Njegov drzen videz je še drznejši, če za doplačilo izberete črn pokrov motornega prostora v kombinaciji s črno streho. Posebna 48,3 cm (19") dvobarvna diamantno brušena platišča iz lahkih kovin poudarijo športno oblikovanje. Za še več užitkov pri vožnji je opremljen z 8-stopenjskim prenosom, ki je del elektronskega sistema z avtomatskim menjalnikom. Usnjen, spodaj raven volanski obroč z obvolanskima prestavnima ročicama poskrbi za še bolj športen občutek. Z 20,3 cm (8") barvnim zaslonom na dotik, ki je del serijske opreme skupaj z navigacijskim sistemom in posebnimi prikazi Hybrid4, je vse vedno na dosegu vaših prstov.

ENOSTAVNO ELEKTRIČNO: E-MOBILNOST NA PREPROST NAČIN.

OPLOVE STORITVE ZA ELEKTRIČNA VOZILA
Od možnosti polnjenja do funkcij za uporabo na daljavo: Oplove storitve za električna vozila zagotavljajo prijeten in brezskrben vstop v e-mobilnost.
ODKRIJTE VEČ O OPLOVIH STORITVAH ZA ELEKTRIČA VOZILA

VEDNO TU ZA VAS.

OPELCONNECT

Ostanite varni in povezani na cesti z vrsto dovršenih storitev – tudi pri vožnji z električnim pogonom.

 

  • Brez skrbi: občutek varnosti zagotavljajo klic v sili, klic v primeru okvare ter obvestila o stanju in informacijah vozila.

 

  • Priročno: uporabite svoj mobilni telefon za upravljanje funkcij na daljavo (npr. za zaklepanje/odklepanje vrat). Naše dodatne storitve za električna vozila: načrtovanje poti, nastavitve na daljavo ali rešitve z javnimi polnilnicami – poskrbeli smo za vse!

 

  • Pametna vožnja: uživajte v sproščeni vožnji z upoštevanjem podatkov o prometu 'v živo'¹ in upravljanjem poti.

 

1Storitve lahko zahtevajo naročnino/plačilo za uporabo in so odvisne od pokritosti in razpoložljivosti mobilnega omrežja.

ODKRIJTE VEČ

GRANDLAND X HYBRID

GRANDLAND X HYBRID S PREDNJIM POGONOM
Kot idealna izbira za maksimalno učinkovitost je Grandland X na voljo tudi kot Hybrid s prednjim pogonom. Z 8-stopenjskim avtomatskim menjalnikom, močjo 165 kW (225 KM) in največjim električnim dosegom 42 km je Grandland X Hybrid zabaven za vožnjo in obenem izjemno varčen.