GRANDLAND X HYBRID

GRANDLAND X HYBRID4.

Novi priključni hibrid s štirikolesnim pogonom. Odkrijte Grandlanda X Hybrid4 in njegove značilnosti. Hitro in preprosto polnjenje, 4 vozni načini, 300 KM in štirikolesni pogon AWD. Moč športnega terenca. Inteligenca hibrida.

Izkoristite prednosti brez kompromisov.

IZDELAN ZA UČINKOVITOST.

Superiornost športnega terenca je za še večjo učinkovitost dopolnjena z inovativno tehnologijo priključnega hibridnega pogona. Ko je napolnjen kot povsem električno vozilo, lahko Grandland X Hybrid4 prevozi znatno razdaljo samo z električnim pogonom. To pomeni: brez uporabe motorja z notranjim izgorevanjem zmanjšate emisije izpušnih plinov na nič. Prednost za vas: učinkovita in nadvse vznemirljiva vozna izkušnja.

NAČINI ZA VSAKO RAZPOLOŽENJE.

Radi vozite varčno, a vas vseeno navduši športen občutek na cesti? Zagotovite si prilagodljivost na vsakem koraku: z različnimi voznimi načini in tehnologijo priključnega hibridnega pogona Grandland X Hybrid4 zagotavlja maksimalno prilagodljivost. Dopolnite prednosti športnega terenca s prednostmi električnega avtomobila. Preprosto preklapljajte med naslednjimi načini:

 

  • 4WD (samo s štirikolesnim pogonom)
  • Sport
  • Hybrid
  • Electric

PREPROSTO POLNJENJE.

Grandland X Hybrid4 omogoča zelo preprost postopek polnjenja. Akumulatorsko baterijo je možno polniti kot pri električnem vozilu na vseh javnih polnilnicah z izmeničnim tokom (AC) ali doma s kablom ali polnilno postajo. Povsem napolnite baterijo, uporabite samo elektromotor in zmanjšajte emisije izpušnih plinov na nič.

NAREDITE VTIS.

Grandland X Hybrid4 je preprosto SUV s priključnim hibridnim pogonom, na katerega ste čakali. Njegov drzen videz je še drznejši, če za doplačilo izberete črn pokrov motornega prostora v kombinaciji s črno streho. Posebna  48,3 cm (19") dvobarvna diamantno brušena platišča iz lahkih kovin poudarijo športno oblikovanje. Za še več užitkov pri vožnji je opremljen z 8-stopenjskim prenosom, ki je del elektronskega sistema z avtomatskim menjalnikom. Usnjen, spodaj raven volanski obroč z obvolanskima prestavnima ročicama poskrbi za še bolj športen občutek. Z 20,3 cm (8") barvnim zaslonom na dotik, ki je del serijske opreme skupaj z navigacijskim sistemom in posebnimi prikazi Hybrid4, je vse vedno na dosegu vaših prstov.