Oblika
Ambiciozen in drzen
Opel Grandland električno priključni hibrid z našim najbolj ambicioznim oblikovanjem doslej drzno estetiko združuje z natančno nemško izdelavo, da ga je nemogoče primerjati z drugimi športnimi terenci. Z novim značilnim vizirjem – Opel Vizor® – kot prepoznavnim obrazom Grandland odraža samozavest in obvladovanje ceste, ki daleč presegata običajne SUV-je. 
Pozornost tam, kjer mora biti
V notranjosti Opla Grandlanda s priključnim hibridnim pogonom boste odkrili osupljivo Oplovo armaturno ploščo Pure Panel®. Ta radikalno digitalna evolucija vozne izkušnje očisti in poenostavi informacije za voznika, da ni preobremenjen z njimi kot v tipičnih sodobnih vozilih. Opel Grandland prikaže 'digitalno razstrupljene' osredotočene informacije brez nepotrebnih motenj, hrupa in nereda. 
Od začetka do konca
Ko trdimo,  da je to čisto nova generacija športnega terenca, mislimo na veliko več kot na vizualno preobrazbo. Grandland električno priključni hibrid je razvit povsem na novo. Vsak vidik in značilnost smo izbrusili do zadnje podrobnosti – to dokazujejo osupljive obloge, privlačne barve karoserije in športna platišča iz lahkih kovin s premerom 43,2 cm (17”),  45,7 cm (18”) ali 48,2 cm (19”). 
Pritegnite občudovanje
Izrazite svoj edinstveni slog in raziščite dvobarve kombinacije karoserije in strehe Grandlanda s priključno hibridnim pogonom, ki bodo zagotovo pritegnile občudujoče poglede, kjerkoli se boste pojavili. 
Več kot samo ime
Posodobljene Grandlandove oznake so jasen dokaz čistega in drznega oblikovanja Oplovega najzmogljivejšega športnega terenca. To ni samo ime modela, to je napoved izjemnih tehnologij, ki čakajo pod pokrovom, in opozorilo, da bo v vaših rokah izjemna moč. To je zagotovo znak, da je prispela povsem nova generacija športnega terenca. 
Oglejte si prihodnost
Grandland električno priključni hibrid je nekaj posebnega iz vsakega zornega kota. Od prednjega do zadnjega dela boste opazili drzno oblikovanje in napredne poudarke. Čisto spredaj značilni Oplov vizir elegantno povezuje žaromete, sisteme, senzorje in funkcije v enoten element. In čisto zadaj so v sozvočju z vizirjem izklesane povsem LED zadnje luči  - Grandland električno priključni hibrid prinaša še veliko tega, kar vas bo navdušilo pri odkrivanju.