Povezljivost
Multimedijsko predvajanje1

Grandland električno priključni hibrid prinaša našo najsodobnejšo povsem digitalno armaturno ploščo Pure Panel®. Dopolnjujeta jo zaslona na dotik: do 17,8-cm (7") zaslon multimedijskega sistema in 25,4-cm (10") zaslon navigacijskega sistema, zato boste nadvse preprosto poskrbeli za komunikacije in razvedrilo.  Zagotovljena je tudi brezhibna povezava pametnega telefona z aplikacijama Apple CarPlay™1,3  in Android Auto™2,3 za prikaz zemljevidov, sporočila in pretočno predvajanje zvoka prek šestih zvočnikov s kristalno čistim zvokom.

 

 • Radio AM/FM in DAB
 • Pretočno predvajanje zvoka in prostoročno telefoniranje prek Bluetootha®4
 • Predvajanje glasbe prek vmesnika USB
 • Glasovno upravljanje prek povezanega pametnega telefona

 

1Apple CarPlay™ in Apple Siri™ sta registrirani blagovni znamki družbe Apple Inc., registrirani v ZDA in drugih državah.

2Android Auto™ je registrirana blagovna znamka družbe Google Inc.

3Združljivost in določene funkcije se lahko razlikujejo glede na vrsto naprave in različico operacijskega sistema. Združljivost svoje naprave lahko preverite na spletnem naslovu www.apple.com ali www.android.com, lahko pa se obrnete tudi na svojega prodajalca vozil Opel.

4Bluetooth® je registrirana blagovna znamka družbe Bluetooth SIG inc.

 
Navigacija

Drzno se odpravite tja, kjer niste bili še nikoli. Evropska celina je na dosegu vaših prstov, saj je 3D zemljevid integriran v sistem Multimedia Navi Pro s 25,4-cm (10”) zaslonom na dotik, vključene so tudi storitve navigacije v živo1,2.

 

 • Dinamična 3D navigacija z obvestili o prometu prek storitve OPEL CONNECT
 • Integriran zemljevid Evrope z vsemi podatki
 • Funkciji točk zanimanja (POI) in vmesnih ciljev
 • Glasovno upravljanje navigacijskega in zvočnega sistema ter telefona
 
Brezžično polnjenje

Pozabite na kable – Grandland električno priključni hibrid je lahko opremljen z induktivnim brezžičnim polnjenjem1

 

 • Brezžična polnilna postaja, na katero lahko odložite kronično prazne telefone.
 • Deluje z izbranimi pametnimi telefoni. 

 

Opomba: za polnjenje nekaterih pametnih telefonov je lahko potrebna vgrajena tuljava ali ustrezen ovitek.

1Razpoložljivost je odvisna od ponudbe. Samo za naprave s funkcijo PMA ali QI. Za preverjanje združljivosti svoje naprave se obrnite na prodajalca vozil Opel.

 
OpelConnect

Sistemi s pametnimi tehnologijami in storitvami1, ki omogočajo povezljivost, ter sodobne inovacije skrbijo za vašo varnost in vam zagotavljajo zabavno in obenem varčno vožnjo.

 

 • Brezskrbnost: SOS klic v sili in asistenčni klic v primeru okvare2 ter obvestila o stanju in informacijah vozila poskrbijo, da ste vedno brez skrbi, saj vedno veste, koliko kilometrov lahko še prevozite, koliko goriva imate in kdaj mora avto na servis. 
 • Priročnost: e-daljinsko upravljanje3 za preverjanje napolnjenosti baterije, upravljanje polnjenja in nastavljanje klimatske naprave prek aplikacije myOpel.
 • Pametna vožnja: sproščena potovanja z navigacijo v živo/navigacijo v živo Plus4 ter upravljanjem poti in vožnje.
 
1 Razpoložljivost in obseg storitev se lahko razlikujeta glede na državo in vozilo. Storitve lahko zahtevajo naročnino/plačilo za uporabo in so odvisne od pokritosti in razpoložljivosti mobilnega omrežja.

2 Uporaba SOS klica in asistenčnega klica zahteva podpis soglasja z določili in pogoji in podpis pogodbe ob naročilu vozila, s katero uporabnik soglaša z lokalizacijo vozila; storitev je odvisna od pokritosti in razpoložljivosti omrežja. Storitev pomoči v primeru okvare (Oplova pomoč na cesti) je brezplačno na voljo v prvem letu po prvi registraciji vozila, nato je na voljo ob plačilu naročnine. Informacije o možnosti OpelConnect najdete na naslovu https://www.opel.si/connect/overview.html in o Oplovi pomoči na cesti na naslovu https://www.opel.si/pregledi-dodatki/garancija/pomoc-na-cesti.html. Veljajo ustrezna splošna določila in pogoji.

3 Samo za model Grandland Plug-in Hybrid.

4 Storitve navigacije v živo/navigacije v živo Plus so brezplačno na voljo 3 leta, nato pa je zanje treba plačati naročnino. Razpoložljivost in obseg storitve se razlikujeta glede na model vozila in državo. Storitve lahko zahtevajo naročnino ali plačilo stroškov uporabe in so odvisne od razpoložljivosti in pokritosti z mobilnim omrežjem.