Contents inside this Slide Collection are only authorable inside of this page.

You must add a Slide component for each slide that you want within a Multimedia Scroller on this template first.

After adding a Slide component, you can then add additional components to the parsys of the Slide component.


TOLIKO PROSTORA, KOLIKOR GA ŽELITE.

Crossland X se odlično poda vašemu življenjskemu slogu, saj nudi izjemno vsestranskost in veliko prostora za shranjevanje – za vse izzive vsakdanjika.

 

S prostornino prtljažnika 410 litrov in značilno obliko športnega terenca zagotavlja Crossland X največ prostora v svojem razredu – povečate ga lahko vse do 1255 litrov. Za povečanje prostora v vozilu imate različne možnosti: zadnje sedeže lahko pomikate1 in preklopite v razmerju 40:60, s preklopom naslona za roko lahko prevažate daljše predmete, dno prtljažnika pa je nastavljivo v dveh višinah.

 

1Del paketa s funkcijami za doplačilo.

PREBERITE VEČ PRIKAŽI MANJ

SPROŠČENO SEDENJE – BREZ BOLEČEGA HRBTA.

Na cilj prispete sproščeni po zaslugi naših ergonomskih aktivnih sedežev s certifikatom kakovosti AGR (Akcija za zdrav hrbet)1 z možnostjo 16 nastavitev.

 

Z višjim položajem pri sedenju Crossland X nudi več kot samo dober razgled. S posebnimi ergonomskimi sedeži (s certifikatom AGR - Akcija za zdrav hrbet) Crossland X podpira zdravo držo med vožnjo. V vozilu z nastavljivimi sedeži, naslonjali in vzglavniki bodo poleg vas udobno potovali tudi vsi vaši sopotniki.

 

1Ergonomski sedeži, ki so na voljo za doplačilo, so prepričali zvezo "Aktion Gesunder Rücken e.V. - Akcija za zdrav hrbet", neodvisno združenje strokovnjakov iz različnih medicinskih strok, ki se ukvarja s preprečevanjem bolečin v hrbtu.

PREBERITE VEČ PRIKAŽI MANJ