Inovacije
Intelli-Lux matrični LED žarometi

Da boste videli in boste opaženi. Prvi Intelli-Lux LED® matrični žarometi¹ v segmentu zagotavljajo odlično vidljivost pri vožnji z dolgimi lučmi brez slepljenja drugih voznikov. Uživajte v izjemni osvetlitvi v vseh situacijah.

 

¹Za doplačilo.

 
Samodejni regulator hitrosti
Samodejni regulator hitrosti (ACC)1,2 omogoča vožnjo brez stresa. S samodejnim pospeševanjem in upočasnjevanjem ves čas ohranja varno razdaljo do vozila, ki vozi pred vami. 

¹Za doplačilo. Deluje v območju od 30 do 180 km/h.

²Oplovi asistenčni sistemi so zasnovani za podporo vozniku znotraj omejitev, ki veljajo za vsak sistem. Voznik je vedno odgovoren za ukrepe pri vožnji.

Pomoč pri ohranjanju voznega pasu in opozarjanje na zapuščanje voznega pasu
Uživajte v višji ravni varnosti in pozornosti med vožnjo. Pomoč pri ohranjanju voznega pasu (LKA)1,3 aktivno poseže pri nevarni vožnji in vozilo nežno usmeri2 nazaj med oznake na cesti. Opozarjanje na zapuščanje voznega pasu (LDP)3 vas opozori, če nehote zapeljete čez oznake na cestišču. Oba sistema vam pomagata preprečiti nevarne nezgode zaradi utrujenosti ali nepozornosti med vožnjo. 

¹Za doplačilo.

²Med uporabo mora voznik držati volanski obroč.

³Oplovi asistenčni sistemi so zasnovani za podporo vozniku znotraj omejitev, ki veljajo za vsak sistem. Voznik je vedno odgovoren za ukrepe pri vožnji.

Digitalni merilniki

Uživajte v intuitivni in preprosti uporabi informativno-razvedrilnega sistema ter ostanite osredotočeni na promet. Povsem digitalni sklop instrumentov¹ poskrbi, da so podatki o hitrosti, navigaciji in še marsičem prav tam, kjer želite – pred vašimi očmi.

 

¹Za doplačilo.

 
180 ° Panoramska vzvratna kamera

Vzvratna vožnja je zdaj varnejša in preprostejša, še posebej v mestih in na ozkih parkiriščih. Panoramska vzvratna kamera¹ zagotavlja 180° tlorisni pregled nad območjem za vašo Corso-e in ob njej. Hitro boste vzvratno vozili kot profesionalci.

 

¹Za doplačilo.

 
Napredni parkirni pomočnik
Preprostejše parkiranje. Napredni parkirni pomočnik1,2 zazna ustrezno parkirno mesto in prevzame usmerjanje z volanom. Vi poskrbite za pospeševanje in zaviranje. Je lahko parkiranje udobnejše? (Neumno vprašanje.) 

¹Za doplačilo.

²Oplovi asistenčni sistemi so zasnovani za podporo vozniku znotraj omejitev, ki veljajo za vsak sistem. Voznik je vedno odgovoren za ukrepe pri vožnji.