Korak v električno smer
Kaj je hibrid (blagi hibrid/MHEV)?​
To je avto z bencinskim motorjem, ki mu pomaga vgrajeni elektromotor, tega pa napaja baterija, ki se med upočasnjevanjem neprenehoma polni. Kaj to pomeni? Nobenih kablov za priklop in nobene potrebe po spremembi načina vožnje. Preprosto sedeš v avto in prepustiš tehnologiji, da opravi svoje delo. Na splošno hibrid zagotavlja nižje račune za gorivo, manj lokalnega onesnaževanja, tišji zagon in – kar je zelo pomembno – občutek električne vožnje.​ 
Več zabave z več udobja
Pri vožnji s hibridnim vozilom bencinski motor in elektromotor sodelujeta, da optimizirata učinkovitost porabe goriva in zmogljivost. Prvi prevzame delo drugega in obratno. Zaradi izjemno uglajenega avtomatskega menjalnika z dvojno sklopko tega prehoda sploh ne opaziš, saj omogoča pravi občutek električnega avtomobila. Kaj je najbolj zabavno? Pospeševanje z elektromotorjem. Všeč ti bo. 
Elektrika tam in takrat, ko res koristi

Pri nizkih hitrostih, ne glede na to, če si v počasnem prometu, zgodaj zjutraj začenjaš z vožnjo ali manevriraš na parkirišču, elektromotor zagotavlja nadvse uglajeno in zelo tiho vožnjo brez lokalnih emisij.

Na avtocesti – ko dosežeš potovalno hitrost – vozilo za vožnjo brez obremenitev izkoristi shranjeno električno energijo in jo dopolnjuje pri zaviranju, kar pomeni prihranek goriva ter zmanjšanje hrupa in onesnaževanja zraka.