Povezljivost
Navigacija

Vaš naslednji cilj je oddaljen samo za en dotik. Izberite med sistemoma Multimedia Navi Pro z 10-palčnim zaslonom1 in Multimedia Navi s 7-palčnim zaslonom¹. Pozabite na omejitve in odpotujte kamorkoli.

 

1Za doplačilo.

 
Infotainment
Brezhibno in intuitivno. Zaslon na dotik, Apple CarPlay™1,3 in Android Auto™2,3. Sistemi Infotainment4 v novi Corsi zagotavljajo svobodo pri komunikacijah in razvedrilu, vključno z glasovnim upravljanjem in pretočnim predvajanjem prek Bluetootha®5

¹Apple CarPlay™ in Apple Siri™ sta blagovni znamki podjetja Apple Inc., registrirani v ZDA in drugih državah.

²Android Auto™ je blagovna znamka podjetja Google Inc.

³Združljivost in razpoložljivost določenih funkcij sta odvisni od vrste naprave in različice operacijskega sistema. Da preverite združljivost vaše naprave, obiščite naslov www.apple.com ali www.android.com oziroma se obrnite na svojega trgovca z vozili Opel.

⁴Za doplačilo.

⁵Bluetooth® je registrirana blagovna znamka družbe Bluetooth SIG inc.

Brezžično polnjenje

Napolnite svoj pametni telefon brez kabla1. Kot običajno ga odložite v predal in ostanite povezani s prijatelji.

 

1Za doplačilo. Lahko zahteva dodatno opremo za pameten telefon. Induktivno polnjenje je na voljo samo za pametne telefone, združljive s PMA ali Qi. Združljivost preverite pri svojem trgovcu z vozili Opel.

 
OpelConnect – storitve1
Paleta pametnih storitev, ki zagotavljajo novo raven varnosti in pomoč, da ostanete povezani na cesti. 
  • Brez skrbi: SOS klic, asistenčni klic v primeru okvare ter obvestila o stanju in informacijah vozila.
  • Priročno: funkcije za odklepanje in zaklepanje vrat, upravljanje hupe in luči.
  • Pametna vožnja: uživajte v sproščeni vožnji z upoštevanjem podatkov o prometu 'v živo' ter upravljanjem poti in vožnje.

 

1Razpoložljivost storitev OpelConnect se lahko razlikuje glede na državo in vozilo. Storitve lahko zahtevajo naročnino/plačilo za uporabo in so odvisne od pokritosti in razpoložljivosti mobilnega omrežja.