Vgrajeno udobje
Masaža voznika
Za sproščen prihod na cilj po vsaki vožnji. Nova Opel Corsa je opremljena s sedeži, oblazinjenimi z Alcantaro®, voznikov sedež pa nudi ledveno oporo in masažno funkcijo; s tristopenjskim ogrevanjem voznikovega in sovoznikovega sedeža bo vsako potovanje užitek.
 
Panoramska steklena streha
Panoramska steklena streha preplavlja kabino nove Opel Corse z naravno svetlobo in odlično uokvirja pogled na svet okoli tebe, od mestnih panoram do zvezdnatega nočnega neba. Vsako potovanje bo prava paša za oči. 
Vstop in zagon brez ključa
Z vstopom in zagonom brez ključa je uporaba nove Opel Corse kar se da preprosta. Odkleni, zaženi in spet zakleni svoje vozilo brez fizične interakcije s ključem. Ne glede na to, ali imaš polne roke ali pa so ključi zakopani globoko v torbici, ti uporaba tvoje nove Corse zagotovo ne bo delala težav. 
Prostor za vsakdanjo rabo
Nova Opel Corsa je pripravljena na vse dele tvojega vsakdana, od nakupovalnih izletov do izletov ob koncu tedna – v žepe na vratih lahko shraniš 1,5-litrske steklenice, čaka te velik prtljažnik, zadnji sedeži pa se priročno zložijo v razmerju 60/40.