Skip To Content
Lastnosti

Pričakujte več

To je nova Corsa

Oblika

Športno & atletsko
Želite še bolj drzen in športen nastop? Potem je športna različica GS z značilnim oblikovanjem prednjega in zadnjega odbijača, kromirano izpušno cevjo in posebnimi platišči idealna za vas. 
Drzen videz za očiten izraz
Rdeči poudarki notranjosti, posebni športni sedeži, temna obloga stropa in športne stopalke iz zlitine poskrbijo, da GS z videzom navduši prav tako kot z vožnjo. 
Platišča

Če je velikost pomembna, so privlačno oblikovana 40,6 ali 43,2 cm (16 ali 17") platišča iz lahkih kovin¹ odlična izbira. Poudarijo oblikovni izraz vaše Corse: naj bo elegantna in prefinjena ali športna in mišičasta? Izbira je vaša.

 

¹Za doplačilo.

 
Izberite streho

Kakšen je vaš slog? Svojo najljubšo barvo zunanjosti lahko dopolnite z elegantno streho¹ v črni ali beli barvi. Da bo vaša Corsa še svetlejša, izberite panoramsko streho¹.

 

¹Za doplačilo.

 

Inovacije

Intelli-Lux matrični LED žarometi

Da boste videli in boste opaženi. Prvi Intelli-Lux LED® matrični žarometi¹ v segmentu zagotavljajo odlično vidljivost pri vožnji z dolgimi lučmi brez slepljenja drugih voznikov. Uživajte v izjemni osvetlitvi v vseh situacijah.

 

¹Za doplačilo.

 
Samodejni Regulator hitrosti
Samodejni regulator hitrosti (ACC)1,2 omogoča vožnjo brez stresa. S samodejnim pospeševanjem in upočasnjevanjem ves čas ohranja varno razdaljo do vozila, ki vozi pred vami. 

¹Za doplačilo. Deluje v območju od 30 do 180 km/h.

²Oplovi asistenčni sistemi so zasnovani za podporo vozniku znotraj omejitev, ki veljajo za vsak sistem. Voznik je vedno odgovoren za ukrepe pri vožnji.

Pomoč pri ohranjanju voznega pasu in opozarjanje na zapuščanje voznega pasu
Uživajte v višji ravni varnosti in pozornosti med vožnjo. Pomoč pri ohranjanju voznega pasu (LKA)1,3 aktivno poseže pri nevarni vožnji in vozilo nežno usmeri² nazaj med oznake na cesti. Opozarjanje na zapuščanje voznega pasu (LDP)³ vas opozori, če nehote zapeljete čez oznake na cestišču. Oba sistema vam pomagata preprečiti nevarne nezgode zaradi utrujenosti ali nepozornosti med vožnjo. 

¹Za doplačilo.

²Med uporabo mora voznik držati volanski obroč.

³Oplovi asistenčni sistemi so zasnovani za podporo vozniku znotraj omejitev, ki veljajo za vsak sistem. Voznik je vedno odgovoren za ukrepe pri vožnji.

Digitalni merilniki

Uživajte v intuitivni in preprosti uporabi informativno-razvedrilnega sistema ter ostanite osredotočeni na promet. Povsem digitalni sklop instrumentov¹ poskrbi, da so podatki o hitrosti, navigaciji in še marsičem prav tam, kjer želite – pred vašimi očmi.

 

¹Za doplačilo.

 
180 ° Panoramska vzvratna kamera

Vzvratna vožnja je zdaj varnejša in preprostejša, še posebej v mestih in na ozkih parkiriščih. Panoramska vzvratna kamera¹ zagotavlja 180° tlorisni pregled nad območjem za vašo Corso-e in ob njej. Hitro boste vzvratno vozili kot profesionalci.

 

¹Za doplačilo.

 
Napredni Parkirni pomočnik
Preprostejše parkiranje. Napredni parkirni pomočnik1,2 zazna ustrezno parkirno mesto in prevzame usmerjanje z volanom. Vi poskrbite za pospeševanje in zaviranje. Je lahko parkiranje udobnejše? (Neumno vprašanje.) 

¹Za doplačilo.

²Oplovi asistenčni sistemi so zasnovani za podporo vozniku znotraj omejitev, ki veljajo za vsak sistem. Voznik je vedno odgovoren za ukrepe pri vožnji.

Vrhunsko udobje

Ogrevanje sedežev in volana

Tristopenjsko ogrevanje sedežev¹ razvaja vas in sovoznika, ogrevanje volana1,2 pa hitro poskrbi za tople dlani. Kar težko vam bo zapustiti prijetno ogret sedež.

 

¹Za doplačilo.

²Ni na voljo v povezavi z avtomatskim menjalnikom.

 
Masažni usnjeni sedeži¹

Sedite in uživajte v vsaki vožnji. Če izberete usnjeno oblazinjenje sedežev, je za voznika Corse na voljo tudi funkcija za masažo¹, da boste tudi po dolgih vožnjah sproščeni prispeli na cilj.

 

¹Za doplačilo.

 
Prtljažni prostor

Imate veliko prtljage? Pospravite jo v prtljažnik s prostornino kar 309 litrov¹. Morate prepeljati še več ali večje stvari? Poklopite zadnje sedeže in si zagotovite še več prostora v prtljažniku. Zdaj je pravi trenutek za večje načrte.

 

¹Motor z notranjim zgorevanjem.

 

Povezljivost

Navigacija

Vaš naslednji cilj je oddaljen samo za en dotik. Izberite med sistemoma Multimedia Navi Pro z 10-palčnim zaslonom¹ in Multimedia Navi s 7-palčnim zaslonom¹. Pozabite na omejitve in odpotujte kamorkoli.

 

¹Za doplačilo.

 
Infotainment
Brezhibno in intuitivno. Zaslon na dotik, Apple CarPlay™1,3 in Android Auto™2,3. Sistemi Infotainment⁴ v novi Corsi zagotavljajo svobodo pri komunikacijah in razvedrilu, vključno z glasovnim upravljanjem in pretočnim predvajanjem prek Bluetootha®⁵. 

¹Apple CarPlay™ in Apple Siri™ sta blagovni znamki podjetja Apple Inc., registrirani v ZDA in drugih državah.

²Android Auto™ je blagovna znamka podjetja Google Inc.

³Združljivost in razpoložljivost določenih funkcij sta odvisni od vrste naprave in različice operacijskega sistema. Da preverite združljivost vaše naprave, obiščite naslov www.apple.com ali www.android.com oziroma se obrnite na svojega trgovca z vozili Opel.

⁴Za doplačilo.

⁵Bluetooth® je registrirana blagovna znamka družbe Bluetooth SIG inc.

Brezžično polnjenje

Napolnite svoj pametni telefon brez kabla¹. Kot običajno ga odložite v predal in ostanite povezani s prijatelji.

 

¹Za doplačilo. Lahko zahteva dodatno opremo za pameten telefon. Induktivno polnjenje je na voljo samo za pametne telefone, združljive s PMA ali Qi. Združljivost preverite pri svojem trgovcu z vozili Opel.

 
OpelConnect – storitve¹
Paleta pametnih storitev, ki zagotavljajo novo raven varnosti in pomoč, da ostanete povezani na cesti. 
  • Brez skrbi: SOS klic, asistenčni klic v primeru okvare ter obvestila o stanju in informacijah vozila.
  • Priročno: funkcije za odklepanje in zaklepanje vrat, upravljanje hupe in luči.
  • Pametna vožnja: uživajte v sproščeni vožnji z upoštevanjem podatkov o prometu 'v živo' ter upravljanjem poti in vožnje.

 

¹Razpoložljivost storitev OpelConnect se lahko razlikuje glede na državo in vozilo. Storitve lahko zahtevajo naročnino/plačilo za uporabo in so odvisne od pokritosti in razpoložljivosti mobilnega omrežja.

Učinkovita vožnja

Motor
Ko sta na tehtnici zmogljiva vožnja in varčna poraba, motorji za Corso hitro prevzamejo vodstvo. Bencinski, dizelski ali povsem električni pogon: nova Corsa vedno navduši z dinamično in uglajeno vožnjo z malo emisijami ali celo brez njih. 
Menjalnik

Šport in udobje hkrati: avtomatski 8-stopenjski menjalnik z obvolanskima prestavnima ročicama¹ izboljša učinkovitost in nudi še več zabave pri vožnji.

 

¹Na voljo samo z izbranimi motorji.

 
Športni način¹

Za še bolj športno vožnjo: zadošča pritisk s prstom in krmiljenje v športnem načinu dobi drug značaj. Obenem se spremeni odziv stopalk in motor prede še bolj športno.

 

¹Na voljo s Corso GS

 

Dodatna oprema Opel+

Po meri izdelana za vas

Z originalno dodatno opremo Opel+ se lahko izrazite in povsem izkoristite svojo Corso. Zasnovana in preverjena je za vašega Opla.

 

Slike se lahko razlikujejo od izdelka v prodaji.

Komplet za zunanjost karoserije
Pokaži podrobnosti
Pokrovi ogledal
Pokaži podrobnosti
Barvna letev z logom
Pokaži podrobnosti

Kaj sledi?