Električna vožnja
Popolnoma integrirana baterija
Srce nove Opel Corse Electric je naša litij-ionska baterija naslednje generacije. Njena brezhibna integracija v podvozje zagotavlja nizko težišče za optimalno in zabavno vozno dinamiko, ne da bi pri tem ogrozili prostornost notranjosti. 
 
Naelektrena vozna zabava
S skoraj neslišnim delovanjem, brez prestavljanja in z 260 Nm navora je vsaka vožnja z novo Opel Corso Electric zabavna! Od nič do 100 km/h potrebuje le 8,3 s, doseže pa lahko največjo hitrost 150 km/h – ta Corsa Electric te navduši, ne glede na to, ali se voziš v središču mesta ali po avtocesti!
 
DC hitro polnjenje serijsko

Nova Opel Corsa Electric omogoča izjemno preprosto polnjenje! S povsem napolnjeno izboljšano baterijo lahko zdaj prevoziš do 406 km,1 s standardno možnostjo hitrega polnjenja pa jo lahko napolniš od 10–80 % v samo 30 minutah!

 

1 Doseg: 398 do 406 km (odvisno od stopnje opreme).

 
Možnost izbire voznih načinov
Z izbiro voznih načinov nova Opel Corsa Electric omogoča preprosto prilagajanje vozne izkušnje! Športni način povečuje vozno dinamiko, način Eco optimizira učinkovitost, običajni način pa zagotovi ravnovesje med obema. 
 
Regenerativno zaviranje
Sistem za regenerativno zaviranje v novi Opel Corsi Electric pretvarja energijo, pridobljeno pri zaviranju, v električno energijo, ki polni baterijo in povečuje doseg. Takoj ko umakneš nogo s pedala za pospeševanje, se baterija začne polniti, kar zagotavlja minimalno izgubo energije in največjo učinkovitost. 
 
Nadzor podatkov vozila
Sistem za spremljanje podatkov v novi Opel Corsi Electric zagotavlja podrobne informacije o stanju tvojega vozila. Od porabe energije in napolnjenosti baterije do statističnih podatkov o polnjenju v živo – vse je prikazano na razumljiv in minimalističen način, zato lahko več časa nameniš uživanju na cesti!