Drzno in čisto oblikovanje
Drzno in čisto oblikovanje
Nova Opel Corsa Electric s svojo nizko in dinamično držo, značilno masko Opel Vizor® ter kombinacijami drznih barv in oblazinjenj vedno izstopa iz množice.
 
Značilni Opel Vizor®
Novi Opel Vizor® združuje najboljšo tehnologijo osvetlitve v svojem razredu, dovod zraka in emblem znamke Opel v en grafični modul, ki daje novi Opel Corsi Electric drzen in prepoznaven obraz. 
 
Kontrastna črna streha
Nova Opel Corsa Electric je na voljo v šestih zanimivih zunanjih barvah, vključno z novo Grafik sivo in možnostjo kontrastne črne strehe, zato vedno navduši s slogom.  
Elegantna aerodinamična platišča
Ker so na voljo 40,6-cm (16")  in 43,2-cm (17") platišča, lahko vsakdo najde nekaj zase. Vrhunska 43,2-cm (17") platišča zagotavljajo učinkovito aerodinamično zmogljivost in osupljiv slog. 
Ergonomska notranjost
Vstopi v novo Opel Corso Electric in čaka te digitalno razstrupljen prostor z intuitivnim in ergonomskim kokpitom, osredotočenim na voznika. Uporaba odličnih materialov in obdelav zagotavlja popolno okolje za uživanje v vožnji. 
Nemška natančnost
Od pregiba na pokrovu motorja do napisa na prtljažnih vratih – vsak centimeter nove Opel Corse Electric je natančno zasnovan in izdelan, da vožnjo spet spremlja veselje!