Napredna povezljivost
Povezana navigacija
Zaradi naprednega zaslona na dotik sistema IntelliLink Pro v novi Opel Corsi Electric, ki vključuje prometne informacije v realnem času in usmerjanje do najbližjih razpoložljivih polnilnih postaj z enim dotikom, bo pot pred tabo vedno prosta. 
 
Brezžična projekcija telefona
Med vožnjo z novo Opel Corso Electric lahko izkoristiš moč svojega pametnega telefona z brezžično projekcijo Apple CarPlay™ in Android Auto™ (funkcija Mirrorscreen).
 
Brezžično polnjenje naprav
Nova Opel Corsa Electric omogoča polnjenje združljivih naprav z vgrajenim brezžičnim polnilnikom, ki je priročno nameščen na prednji konzoli. 
 
OpelConnect in aplikacija MyOpel

Naš inteligentni nabor storitev ti na cesti zagotavlja varnost in povezanost z vsem. 

 

• Varnost: samodejni SOS klic,1 samodejni asistenčni klic1 in izčrpne informacije o stanju tvojega vozila ti vedno zagotavljajo brezskrbnost.

• e-Daljinsko upravljanje: predhodna temperaturna priprava notranjosti vozila, upravljanje polnjenja in preverjanje stanja baterije.

• Inteligentna vožnja: uživaj v sproščenem potovanju z navigacijo LIVE2 in načrtovanjem poti.

 

1 Za uporabo SOS klica in asistenčnega klica je treba skleniti brezplačno pogodbo s pisno izjavo o strinjanju z lokalizacijo vozila ob naročilu vozila in je odvisna od pokritosti in razpoložljivosti omrežja. Storitev pomoči v primeru okvare (Oplova asistenca) je v prvem letu po prvi registraciji brezplačna, nato pa je plačljiva. Informacije o storitvi Opel Connect na spletni strani www.opel.si/connect in o Oplovi asistenci na spletni strani https://www.opel.si/vzdrzevalne-storitve/garancije-in-skrb/opel-assistance.html. Veljajo ustrezni splošni pogoji.

 

2 Navigacijske storitve LIVE so na voljo brezplačno 36 mesecev po aktivaciji. Po tem času so navigacijske storitve LIVE plačljive.