Ekskluzivno udobje
Masaža voznika
Za sproščen prihod na cilj po vsaki vožnji. Nova Opel Corsa Electric je opremljena s sedeži, oblazinjenimi z Alcantaro®, voznikov sedež pa nudi ledveno oporo in masažno funkcijo; s tristopenjskim ogrevanjem voznikovega in sovoznikovega sedeža bo vsako potovanje užitek. 
Panoramska fiksna steklena streha
Panoramska steklena streha preplavlja kabino nove Opel Corse Electric z naravno svetlobo in odlično uokvirja pogled na svet okoli tebe, od mestnih panoram do zvezdnatega nočnega neba. Vsako potovanje bo prava paša za oči. 
Vstop in zagon brez ključa
Z vstopom in zagonom brez ključa je uporaba nove Opel Corse Electric kar se da preprosta. Odkleni, zaženi in ponovno zakleni svoje vozilo brez fizične interakcije s ključem. Ne glede na to, ali imaš polne roke ali pa so ključi zakopani globoko v torbici, ti uporaba tvoje nove Corse Electric zagotovo ne bo delala težav. 
Prostor za vsakdanjo rabo
Nova Opel Corsa Electric je pripravljena na vse dele tvojega vsakdana, od nakupovalnih izletov do izletov ob koncu tedna – v žepe na vratih lahko shraniš 1,5-litrske steklenice, čaka te velik prtljažnik, zadnji sedeži pa se priročno zložijo v razmerju 60/40.