PELJITE DLJE.

Poznavanje glavnih dejavnikov, ki vplivajo na doseg, in načinov za njihovo obvladovanje vam bo pomagalo kar najbolje izkoristiti svojo Corso-e.

HITROST
Hitrost ima največji vpliv na doseg. Pri stalni hitrosti 130 km/h se doseg vaše Corse-e v primerjavi z navedenim po WLTP prepolovi. 
SLOG VOŽNJE
Vsako pospeševanje pomeni izgubo energije. In vsako močno zaviranje pomeni, da boste spet morali pospešiti. Do okolja prijazen vozni način in zaviranje z rekuperacijo vaše Corse-e vam lahko pomagata prihraniti do 15 % dosega! 
OGREVANJE IN PRIJETNA TEMPERATURA
Razlika v dosegu lahko med posameznimi letnimi časi znaša do 35 %, saj se energija neposredno odvzema iz baterije. Predhodno ogrevanje vaše Corse-e med polnjenjem je odličen način, da ohranite doseg in si zagotovite prijetno potovanje. 
NAPOTEK: doseg, ki ga prikazuje vaša Corsa-e, je tudi pri popolni napolnjenosti baterije samo napoved na osnovi prej zaznanega načina vožnje. Če upoštevate dejavnike, ki vplivajo na doseg (npr. hitrost, slog vožnje in ogrevanje notranjosti zaradi udobja), se bo prikazani doseg prilagodil vašemu novemu načinu vožnje.