Skip To Content
Lastnosti

Pričakujte več

To je nova Corsa-e

Oblika

Elegantna in prefinjena
Oblikovanje nove Corse poudari natančno nemško izdelavo. Z nadvse privlačnim prednjim delom in osupljivo silhueto nova Corsa pritegne poglede z vseh strani. 
Občutek razkošja
Ko vstopite, vas notranjost v hipu očara z natančno izdelavo, dovršenimi podrobnostmi in vrhunskimi materiali. Športna, k vozniku usmerjena armaturna plošča s potezami velikih prestižnih avtov zbuja željo, da bi se takoj odpravili na pot. 
Platišča

Če je velikost pomembna, so privlačno oblikovana 16- ali 17-palčna platišča iz lahkih kovin¹ odlična izbira. Bi dodali še kontrastno barvo? Ekskluzivna 17-palčna platišča iz lahkih kovin v črni/srebrni barvi ne zagotavljajo le čudovitega barvnega kontrasta, temveč so obenem lahka in aerodinamična – za še večjo učinkovitost.

 

¹Za doplačilo.

 
Izberite streho

Kakšen je vaš slog? Svojo najljubšo barvo zunanjosti lahko dopolnite z elegantno streho¹ v črni ali beli barvi. Da bo vaša Corsa še svetlejša, izberite panoramsko streho¹.

 

¹Za doplačilo.

 

Inovacije

IntelliLux matrični LED žarometi

Da boste videli in boste opaženi. Prvi IntelliLux LED® matrični žarometi¹ v segmentu zagotavljajo odlično vidljivost pri vožnji z dolgimi lučmi brez slepljenja drugih voznikov. Uživajte v izjemni osvetlitvi v vseh situacijah.

 

¹Za doplačilo.

 
Samodejni Regulator hitrosti
Samodejni regulator hitrosti (ACC)1,2 omogoča vožnjo brez stresa. S samodejnim pospeševanjem in upočasnjevanjem ves čas ohranja varno razdaljo do vozila, ki vozi pred vami. 

¹Za doplačilo. Deluje v območju od 30 do 180 km/h.

²Oplovi asistenčni sistemi so zasnovani za podporo vozniku znotraj omejitev, ki veljajo za vsak sistem. Voznik je vedno odgovoren za ukrepe pri vožnji.

Pomoč pri ohranjanju voznega pasu in opozarjanje na zapuščanje voznega pasu
Uživajte v višji ravni varnosti in pozornosti med vožnjo. Pomoč pri ohranjanju voznega pasu (LKA)1,3 aktivno poseže pri nevarni vožnji in vozilo nežno usmeri² nazaj med oznake na cesti. Opozarjanje na zapuščanje voznega pasu (LDP)³ vas opozori, če nehote zapeljete čez oznake na cestišču. Oba sistema vam pomagata preprečiti nevarne nezgode zaradi utrujenosti ali nepozornosti med vožnjo. 

¹Za doplačilo.

²Med uporabo mora voznik držati volanski obroč.

³Oplovi asistenčni sistemi so zasnovani za podporo vozniku znotraj omejitev, ki veljajo za vsak sistem. Voznik je vedno odgovoren za ukrepe pri vožnji.

Digitalni merilniki

Uživajte v intuitivni in preprosti uporabi informativno-razvedrilnega sistema ter ostanite osredotočeni na promet. Povsem digitalni sklop instrumentov¹ poskrbi, da so podatki o hitrosti, navigaciji in še marsičem prav tam, kjer želite – pred vašimi očmi.

 

¹Za doplačilo.

 
180 ° Panoramska vzvratna kamera

Vzvratna vožnja je zdaj varnejša in preprostejša, še posebej v mestih in na ozkih parkiriščih. Panoramska vzvratna kamera¹ zagotavlja 180° tlorisni pregled nad območjem za vašo Corso-e in ob njej. Hitro boste vzvratno vozili kot profesionalci.

 

¹Za doplačilo.

 
Napredni Parkirni pomočnik
Preprostejše parkiranje. Napredni parkirni pomočnik1,2 zazna ustrezno parkirno mesto in prevzame usmerjanje z volanom. Vi poskrbite za pospeševanje in zaviranje. Je lahko parkiranje udobnejše? (Neumno vprašanje.) 

¹Za doplačilo.

²Oplovi asistenčni sistemi so zasnovani za podporo vozniku znotraj omejitev, ki veljajo za vsak sistem. Voznik je vedno odgovoren za ukrepe pri vožnji.

Vrhunsko udobje

Ogrevanje sedežev in volana¹

Uživajte v vrhunskem udobju na vsaki poti s Corso-e z usnjenim oblazinjenjem sedežev, ki jih lahko tako voznik kot sovoznik prilagodita svojim meram. Sovoznikov sedež je opremljen z držalom ISOFIX, da lahko s preprostim klikom varno namestite otroški sedež.

 

¹Za doplačilo.

 
Usnjeni sedeži¹

Uživajte v vrhunskem udobju na vsaki poti s Corso-e z usnjenim oblazinjenjem sedežev, ki jih lahko tako voznik kot sovoznik prilagodita svojim meram. Sovoznikov sedež je opremljen z držalom ISOFIX, da lahko s preprostim klikom varno namestite otroški sedež.

 

¹Za doplačilo.

 
Prtljažni prostor

Imate veliko prtljage? Pospravite jo v prtljažnik s prostornino kar 309 litrov¹. Morate prepeljati še več ali večje stvari? Poklopite zadnje sedeže in si zagotovite še več prostora v prtljažniku. Zdaj je pravi trenutek za večje načrte.

 

¹Z bencinskimi in dizelskimi motorji.

 

Povezljivost

Navigacija

Vaš naslednji cilj je oddaljen samo za en dotik. Izberite med sistemoma Multimedia Navi Pro z 10-palčnim zaslonom¹ in Multimedia Navi s 7-palčnim zaslonom¹. Pozabite na omejitve in odpotujte kamorkoli.

 

¹Za doplačilo.

 
Infotainment
Brezhibno in intuitivno. Zaslon na dotik, Apple CarPlay™1,3 in Android Auto™2,3. Sistemi Infotainment⁴ v novi Corsi zagotavljajo svobodo pri komunikacijah in razvedrilu, vključno z glasovnim upravljanjem in pretočnim predvajanjem prek Bluetootha®⁵. 

¹Apple CarPlay™ in Apple Siri™ sta blagovni znamki podjetja Apple Inc., registrirani v ZDA in drugih državah.

²Android Auto™ je blagovna znamka podjetja Google Inc.

³Združljivost in razpoložljivost določenih funkcij sta odvisni od vrste naprave in različice operacijskega sistema. Da preverite združljivost vaše naprave, obiščite naslov www.apple.com ali www.android.com oziroma se obrnite na svojega trgovca z vozili Opel.

⁴Za doplačilo.

⁵Bluetooth® je registrirana blagovna znamka družbe Bluetooth SIG inc.

Brezžično polnjenje

Napolnite svoj pametni telefon brez kabla¹. Kot običajno ga odložite v predal in ostanite povezani s prijatelji.

 

¹Za doplačilo. Lahko zahteva dodatno opremo za pameten telefon. Induktivno polnjenje je na voljo samo za pametne telefone, združljive s PMA ali Qi. Združljivost preverite pri svojem trgovcu z vozili Opel.

 
Storitve Opel Connect1
Pameten nabor storitev, ki zagotavlja novo stopnjo varnosti in podpore, ki vam pomaga ostati povezani na cesti - tudi pri vožnji na elektriko. 
  • Brezskrbnost: klic v sili, SOS klic in stanje vozila ter informacije o vozilu.
  • Priročnost: Daljinske funkcije za odklepanje in zaklepanje vrat, hupe in luči, odprite in začnite s pametno napravo. Naše dodatne storitve za električna vozila: upravljanje na daljavo, načrtovalec potovanja in polnjenje!
  • Pametna vožnja: uživajte v sproščeni vožnji zahvaljujoč navigaciji v živo ter upravljanju potovanj in vožnje.

 

1Storitve OpelConnect se razlikujejo od države do države in od vozila do vozila. Storitve morda zahtevajo naročnino/pristojbino in so odvisne od pokritosti in razpoložljivosti mobilnega omrežja.

Dodatna oprema Opel+

Po meri izdelana za vas

Z originalno dodatno opremo Opel+ se lahko izrazite in povsem izkoristite svojo Corso. Zasnovana in preverjena je za vašega Opla.

 

Slike se lahko razlikujejo od izdelka v prodaji.

Kaj sledi?