Contents inside this Tab Collection are only authorable inside of this page.

The 'Tab' component contains necessary configuration for each tab on this page, you must add this component first for a tab that you want available to a Tabbed Navigation component.

Tab Settings

Field Value
General
Active Tab True
Anchor ID design
Title OBLIKA
Pretext
Icon to Display
ZUNANJOST RAZLIČICE ELEGANCE
Elegantna in prefinjena: oblikovanje nove Corse poudari natančno nemško izdelavo. Z nadvse privlačnim prednjim delom in osupljivo silhueto nova Corsa pritegne poglede z vseh strani. 
ZUNANJOST RAZLIČICE GS LINE
Želite še bolj drzen in športen nastop? Potem je športna različica GS Line z značilnim oblikovanjem prednjega in zadnjega odbijača, kromirano izpušno cevjo in posebnimi platišči idealna za vas. 
NOTRANJOST RAZLIČICE ELEGANCE
Ko vstopite, vas notranjost v hipu očara z natančno izdelavo, dovršenimi podrobnostmi in vrhunskimi materiali. Športna, k vozniku usmerjena armaturna plošča s potezami velikih prestižnih avtov zbuja željo, da bi se takoj odpravili na pot. 
NOTRANJOST RAZLIČICE GS LINE
Drzen videz za očiten izraz: rdeči poudarki notranjosti, posebni športni sedeži, temna obloga stropa in športne stopalke iz zlitine poskrbijo, da GS Line z videzom navduši prav tako kot z vožnjo. 
PLATIŠČA

Če je velikost pomembna, so privlačno oblikovana 40,6 cm (16") ali 43,2 cm (17") platišča iz lahkih kovin¹ odlična izb ira. Bi dodali še kontrastno barvo? Ekskluzivna 43,2 cm (17") platišča iz lahkih kovin v črni/srebrni² barvi ne zagotavljajo le čudovitega barvnega kontrasta, temveč so obenem lahka in aerodinamična – za še večjo učinkovitost.

 

¹Za doplačilo .
²Na voljo samo s Corso-e.

 
IZBERITE STREHO
Kakšen je vaš slog? Svo jo na jljubšo barvo zunanjosti lahko dopolnite z elegantno streho¹ v črni ali beli barvi. Da bo vaša Corsa še svetlejša, izberite panoramsko streho¹.

¹Za doplačilo. 

Tab Settings

Field Value
General
Active Tab True
Anchor ID innovations
Title INOVACIJE
Pretext
Icon to Display
INTELLILUX MATRIČNI LED ŽAROMETI
Da boste videli in boste opaženi. Prvi IntelliLux LED ® matrični žarometi 1 v segmentu zagotavljajo odlično vidljivost pri vožnji z dolgimi lučmi brez slepljenja drugih voznikov. Uživajte v izjemni osvetlitvi v vseh situacijah.

1 Za doplačilo. 
SAMODEJNI REGULATOR HITROSTI
Samodejni regulator hitrosti 1 omogoča vožnjo brez stresa. S samodejnim pospeševanjem in upočasnjevanjem ves čas ohranja varno razdaljo do vozila, ki vozi pred vami.

1 Za doplačilo. 
AKTIVNO USMERJANJE NA VOZNEM PASU
Z aktivnim usmerjanjem na voznem pasu 1 ste korak bliže avtonomni vožnji, monotona vožnja po avtocesti pa je veliko varnejša in udobnejša. Sistem uporablja kamero na zgornjem delu vetrobranskega stekla in številne druge vgrajene senzorje. Inteligentno in proaktivno pomaga usmeriti Corso v sredino voznega pasu. Tako boste na dolgih vožnjah morda kar pozabili na utrujenost. 2


1 Za doplačilo.
2 Med uporabo mora voznik držati volanski obroč. 
DIGITALNI MERILNIKI
Uživajte v intuitivni in preprosti uporabi informativno-razvedrilnega sistema ter ostanite osredotočeni na promet. Povsem digitalni sklop instrumentov¹ poskrbi, da so podatki o hitrosti, navigaciji in še marsičem prav tam, kjer želite – pred vašimi očmi.

¹Za doplačilo. 
180° PANORAMSKA VZVRATNA KAMERA
Vzvratna vožnja je zdaj varnejša in preprostejša, še posebej v mestih in na ozkih parkiriščih. Panoramska vzvratna kamera 1 zagotavlja 180° tlorisni pregled nad območjem za vašo Corso-e in ob njej. Hitro boste vzvratno vozili kot profesionalci.

1 Za doplačilo. 
NAPREDNI PARKIRNI POMOČNIK
Zakaj bi morali parkirati sami? Napredni parkirni pomočnik 1 zazna ustrezno parkirno mesto in prevzame usmerjanje z volanom. Vi poskrbite za pospeševanje in zaviranje. Je lahko parkiranje udobnejše? (Neumno vprašanje.)

1 Za doplačilo. 

Tab Settings

Field Value
General
Active Tab True
Anchor ID premium-comfort
Title VRHUNSKO UDOBJE
Pretext
Icon to Display
OGREVANJE SEDEŽEV IN VOLANA
Tristopenjsko ogrevanje sedežev 1 razvaja vas in sovoznika, ogrevanje volana 1 pa hitro poskrbi za tople dlani. Kar težko vam bo zapustiti prijetno ogret sedež.

1 Za doplačilo. 
MASAŽNI USNJENI SEDEŽI¹

Sedite in uživajte v vsaki vožnji. Če izberete usnjeno oblazinjenje sedežev, je za voznika Corse na voljo tudi funkcija za masažo¹, da boste tudi po dolgih vožnjah sproščeni prispeli na cilj.

 

¹Za doplačilo. Na voljo samo z motorji z notranjim zgorevanjem.

 
PRTLJAŽNI PROSTOR

Imate veliko prtljage? Pospravite jo v prtljažnik s prostornino kar 309 litrov¹. Morate prepeljati še več ali večje stvari? Poklopite zadnje sedeže in si zagotovite še več prostora v prtljažniku. Zdaj je pravi trenutek za večje načrte.

 

¹Motor z notranjim zgorevanjem.

 

Tab Settings

Field Value
General
Active Tab True
Anchor ID connectivity
Title POVEZLJIVOST
Pretext
Icon to Display
NAVIGACIJA
Vaš naslednji cilj je oddaljen samo za en dotik. Izberite med sistemoma Multimedia Navi Pro z 25,4 cm (10") zaslonom 1 in Multimedia Navi s 17,8 cm (7") zaslonom 1 . Pozabite na omejitve in odpotujte kamorkoli.

1 Za doplačilo. 
BREZŽIČNO POLNJENJE
Napolnite svoj pametni telefon brez kabla 1 . Kot običajno ga odložite v predal in ostanite povezani s prijatelji.

1 Za doplačilo. Lahko zahteva dodatno opremo za pameten telefon. 
INFOTAINMENT

Občutek svobode, občutek ugodja. Zaslon na dotik, Apple CarPlay™1,3 in Android Auto™2,3. Sistemi Infotainment⁴ v novi Corsi-e zagotavljajo svobodo pri komunikacijah in razvedrilu, vključno z glasovnim upravljanjem in pretočnim predvajanjem prek Bluetootha®⁵.

¹Apple CarPlay™ in Apple Siri™ sta blagovni znamki podjetja Apple Inc., registrirani v ZDA in drugih državah.
²Android Auto™ je blagovna znamka podjetja Google Inc.
³Združljivost in razpoložljivost določenih funkcij sta odvisni od vrste naprave in različice operacijskega sistema. Da preverite združljivost vaše naprave, obiščite naslov www.apple.com ali www.android.com oziroma se obrnite na svojega trgovca z vozili Opel.

⁴Za doplačilo.

⁵Bluetooth® je registrirana blagovna znamka družbe Bluetooth SIG inc.

 
VEDNO TU ZA VAS

Ostanite varni in povezani na cesti z vrsto dovršenih storitev – tudi pri vožnji z električnim pogonom.

 

  • Brez skrbi: občutek varnosti zagotavljajo klic v sili, klic v primeru okvare ter obvestila o stanju in informacijah vozila.
  • Priročno: uporabite svoj mobilni telefon za upravljanje funkcij na daljavo (npr. za zaklepanje/odklepanje vrat). Naše storitve posebej za električna vozila: preverjanje napolnjenosti baterije in nastavljanje klimatska naprave na daljov, upravljanje polnjenja in napotki za e-mobilnost – poskrbeli smo za vse!
  • Pametna vožnja: uživajte v sproščeni vožnji z upoštevanjem podatkov o prometu 'v živo'¹ in upravljanjem poti.


¹Storitve Opel Connect bodo predvidoma na voljo od jeseni 2019. Storitve lahko zahtevajo naročnino/plačilo za uporabo in so odvisne od pokritosti in razpoložljivosti mobilnega omrežja.

 

Tab Settings

Field Value
General
Active Tab True
Anchor ID driving-dynamics
Title ELEKTRIČNA VOŽNJA
Pretext
Icon to Display
MOTOR
Ko sta na tehtnici zmogljiva vožnja in malo ali celo nič emisij, motorji za Corso hitro prevzamejo vodstvo. Bencinski, dizelski ali povsem električni pogon: nova Corsa vedno navduši z dinamično, uglajeno in varčno vožnjo. 
MENJALNIK

Šport in udobje hkrati: avtomatski 8-stopenjski menjalnik z obvolanskima prestavnima ročicama¹ izboljša učinkovitost in nudi še več zabave pri vožnji.

 

¹Na voljo z motorji s 100 KM in 130 KM.