Značilnosti

PROSTOREN IN UDOBEN TER S ŠTEVILNIMI INOVACIJAMI.

VSESTRANSKOST.

PRILAGODLJIVA NAMESTITEV

Combo Life je izjemno prilagodljiv, na voljo pa je s 5 ali 7 sedeži¹. Potrebujete več prostora v prtljažniku? Dva pomična sedeža² v tretji vrsti lahko preprosto odstranite.

 

¹ Za doplačilo.

² Tretja vrsta sedežev je na voljo tako pri standardni kot pri dolgi medosni razdalji. Vzdolžni pomik sedežev je na voljo samo pri različici z dolgo medosno razdaljo.

 
PRTLJAŽNI PROSTOR
Minimalno 597 litrov¹ prostora za prtljago je možno povečati do 2126 litrov², kar Combu Life zagotavlja izjemno raven praktičnosti – boste našli dovolj tovora, da napolnite prtljažnik? 
DELJENI ZADNJI SEDEŽI
Izbirajte med praktično v razmerju 40:60 deljeno zadnjo klopjo ali 3 individualnimi zadnjimi sedeži¹, ki so za nadvse varno in udobno potovanje z najmlajšimi sopotniki vsi standardno opremljeni z držali za otroške sedeže Isofix
SHRANJEVANJE
S številnimi domiselnimi priročnimi odlagališči je v Combu Life prostor za vso opremo. 
VRATA IN DRSNA VRATA
Enojna ali dvojna drsna vrata¹ olajšajo vstopanje in izstopanje. Zadaj so lahko asimetrično deljena krilna vrata ali dvižna vrata² z možnostjo odpiranja okna³ za hiter in preprost dostop do prtljažnika. 
RAZLIČICE
Combo Life je na voljo v dveh različicah – kot 4,40 m dolga standardna izvedba in kot 4,75 m dolgi Combo Life XL, ki doda še več prostora v kabini in prtljažniku

OBLIKA.

ZUNANJOST
S pristnim Oplovim oblikovanjem Combo Life izstopa s kombinacijo elegantnega, samozavestnega videza, izjemne kakovosti in dovršenih inovacij
NOTRANJOST
Višji sedežni položaj, intuitivne kontrole, ogrevanje volanskega obroča¹ in veliko prostora – dovršena kabina Comba Life združuje domiselno povezljivost in praktične funkcije. 
PANORAMSKA STREHA

Zazrite se v nebo skozi panoramsko streho s predalom pod stropom¹ in električno pomičnim senčnikom. LED lučke v lebdečem predalu ustvarijo sproščeno vzdušje v kabini.

 

¹ Za doplačilo pri stopnji opreme Enjoy, standardno pri stopnji opreme Innovation.

 
DNEVNE LED LUČI

Dnevne LED luči¹ so učinkovite, vam – in drugim voznikom – pa pomagajo zagotoviti varno opaženost na cesti tudi podnevi.

 

¹ Za doplačilo pri stopnji opreme Enjoy, standardno pri stopnji opreme Innovation.

 

INOVACIJE.

VZVRATNA KAMERA

180° širokokotna panoramska vzvratna kamera¹ projicira sliko okolice vozila na 8-palčnem zaslonu na dotik. Na zaslonu prikazane smernice olajšajo vzvratno vožnjo.

 

¹ Za doplačilo.

 
NAPREDNI PARKIRNI POMOČNIK

Samodejni parkirni pomočnik¹ zazna primerna parkirna mesta, z volanom usmerja vozilo ter z zvočnimi signali in prikazi opozarja na ovire pri parkiranju.

 

¹ Za doplačilo.

 
OGREVANJE

Prijetno presenečenje v tem segmentu predstavlja ogrevanje sedežev¹ in volanskega obroča¹ za dodatno razkošje v Combu Life. Na mrzle zime lahko pozabite.

 

¹ Za doplačilo.

 
PROJEKCIJSKI ZASLON

Projekcijski zaslon¹ za voznika pomembne informacije v zornem kotu omogočajo nemoten pogled na cesto. Ključne informacije, npr. hitrost, opozorilo na nevarnost naleta in navigacijski napotki so prikazani na steklenem zaslonu za volanom, da lahko s pogledom ves čas spremljate dogajanje v prometu.

 

¹ Za doplačilo.

 

VARNOST.

SAMODEJNO ZAVIRANJE V SILI
Samodejno zaviranje v sili z zaznavanjem pešcev opozori voznika na možnost srečanja s pešcem ali naleta z drugim vozilom¹. Če voznik ne ukrepa, avto zavira samodejno. 
POMOČ PRI OHRANJANJU VOZNEGA PASU
Pomoč pri ohranjanju voznega pasu opozori voznika z opozorilom na zapuščanje voznega pasu in nežno poskrbi za popravek smeri, če začne vaš Combo Life nepričakovano zapuščati svoj vozni pas. 
SAMODEJNI REGULATOR HITROSTI

Samodejni regulator hitrosti¹ vzdržuje želeno hitrost od 30 do 160 km/h ter za varno in sproščeno vožnjo zavira in pospešuje, da ohrani določeno razdaljo do vozila, ki vozi spredaj.

 

¹ Za doplačilo.

 
PREPOZNAVANJE ZNAKOV Z OMEJITVIJO HITROSTI
Sistem za prepoznavanje znakov z omejitvijo hitrosti odčita prometne znake in voznika opozori, naj hitrost ustrezno prilagodi zaznani spremembi omejitve. 
VARNOST IN VARNOSTNE BLAZINE
Šest varnostnih blazin – za voznika, sovoznika, stranski varnostni blazini in varnostni zavesi – v vsakem trenutku zagotavlja visoko raven varnosti za vas in vaše sopotnike. 
ZAZNAVANJE UTRUJENOSTI VOZNIKA
Sistem s senzorjem za zaznavanje utrujenosti voznika¹ z analizo načina vožnje preverja, ali je voznik med vožnjo utrujen. Vozniku z različnimi opozorili svetuje, naj ukrepa. 

POVEZLJIVOST.

SISTEM INFOTAINMENT
Napredni sistem Multmedia Navi Pro¹ je povsem združljiv z aplikacijama Apple CarplayTM2 in Android AutoTM2 podjetja Google, ki vam omogočata dostop do funkcij pametnih telefonov na 8-palčnem zaslonu na dotik
NAVIGACIJA

Multimedia Navi Pro¹ z naprednim glasovnim upravljanjem2 in popolno navigacijo vas pripelje do cilja brez stresa. Vi le izberite cilj in pustite navigaciji, da vas vodi po poti.

 

¹ Za doplačilo.

2 Ni na voljo v slovenskem jeziku.

 
BREZŽIČNO POLNJENJE

Combo Life je opremljen s sistemom za brezžično polnjenje¹ združljivih telefonov med vožnjo – brez zmešnjave kablov.

 

¹ Za doplačilo.

 
OPELCONNECT – STORITVE¹
Paleta pametnih storitev, ki zagotavljajo novo raven varnosti in pomoč, da ostanete povezani na cesti. 

VOZNA DINAMIKA.

MOTORJI
Ne glede na to, ali imate raje bencinske ali dizelske motorje, boste zagotovo našli Comba Life zase. Izbirajte med učnkovitim 1,5-litrskim turbodizlom z do 96 kW (130 KM) in 1,2-litrskim bencinskim motorjem z 81 kW (110 KM). 
MENJALNIKI

Motor Comba Life lahko dopolnjuje uglajeni pet- ali šeststopenjski ročni menjalnik ali dovršeni osemstopenjski avtomatski menjalnik¹ – izbira je vaša.

 

 
INTELLIGRIP

Dovršeni sistem IntelliGrip¹ omogoča prilagoditev, kadar je oprijem slabši, na primer za vožnjo po blatu, pesku ali snegu, in je na voljo s petimi voznimi načini.

 

¹ Za doplačilo.

 

ZABAVNA DEJSTVA.

DODATNA OPREMA OPEL+.

V skladu z vašimi željami.

Z originalno dodatno opremo Opel+ se lahko izrazite in povsem izkoristite svojega Comba Life. Zasnovana in preverjena je za vašega Opla.

 

Slike se lahko razlikujejo od izdelka v prodaji.

KAJ SLEDI?