Skip To Content
Značilnosti

Opel Combo-e Life

Združuje vse, kar zahteva sodobno življenje

Vsestranskost

Prilagodljiva namestitev

Combo-e Life je na voljo s petimi ali sedmimi sedeži1 in navduši s prilagodljivostjo. Potrebujete več prostora v prtljažniku? Vzdolžno pomična sedeža2 v tretji vrsti lahko preprosto odstranite.

 

1Za doplačilo.

2Tretja vrsta sedežev je na voljo s standardno in dolgo medosno razdaljo. Funkcija za vzdolžni pomik je na voljo sami pri različici z dolgo medosno razdaljo.

 
Prostor za prtljago
Z najmanjšo prostornino prtljažnika 597 litrov1, ki jo je možno povečati na 2126 litrov2, Combo-e Life osupne z izjemno praktičnostjo – tako je glavni izziv najti dovolj prtljage za natovarjanje. 

Potrebujete še več prostora? Izberite Comba-e Life z dolgo medosno razdaljo in do 2693 litrov2 velikim prtljažnikom.

 

15-sedežni Combo-e Life s standardno medosno razdaljo pri nameščenih vseh sedežih nudi še 597 litrov prostora v prtljažniku. Prostornina prtljažnika 5-sedežnika z dolgo medosno razdaljo meri minimalno 850 litrov.

2Do 2693 litrov pri Combu Life z dolgo medosno razdaljo in 2126 litrov pri standardnem Combu-e Life, natovorjeno do stropa in s poklopljenimi naslonjali zadnjih sedežev v skladu s standardom ISO 3832.

Deljeni zadnji sedeži
Izberite med praktično, v razmerju 40 : 60 deljeno zadnjo sedežno klopjo ali 3 individualnimi zadnjimi sedeži1, ki so vsi opremljeni s standardnimi držali za otroške sedeže Isofix, da boste najmlajše sopotnike varno in udobno vozili od točke A do točke B. 

Morate naložiti zelo dolg tovor, na primer pohištvo? Preprosto poklopite zadnje sedeže v tla in poklopite še sovoznikov sedež, da boste imeli na voljo prostor za prevoz do 2,70 m dolgih predmetov (ali do 3,05 m pri različici z dolgo medosno razdaljo). Prilagodljivi sedeži omogočajo poljubne razporeditev, ki vam olajšajo življenje.

 

¹Za doplačilo z izbranimi stopnjami opreme.

² Na voljo v drugem trimesečju leta 2019.

 

 

Shranjevanje
S številnimi domiselnimi možnostmi za shranjevanje nudi Combo-e Life prostor za vso vašo opremo.  
Vrata in lopute
Enojna ali dvojna drsna vrata1 olajšajo vstopanje in izstopanje. Za zadnji del vozila lahko izberete asimetrično deljena krilna vrata2 ali dvižna vrata z odpiranjem okna3 za hiter in preprost dostop do prtljažnika. 

1Dvojna drsna vrata so pri opremi Edition na voljo za doplačilo, pri opremi Elegance so nameščena standardno.

2Asimetrično deljena vrata so za doplačilo na voljo samo pri opremi Edition.

3Odpiranje okna je standardno na voljo samo pri opremi Elegance in Elegance Plus.

Različice
Combo-e Life je na voljo v dveh dolžinah – standardna meri 4,4 m, različica z dolgo medosno razdaljo pa je podaljšana na 4,75 m, kar doda še več prostora v notranjosti in prtljažniku. 

Z dodatnimi 35 cm dolžine se prtljažnik Comba-e Life XL poveča za osupljivih 253 litrov, da je za prtljago standardno na voljo skupno 8501 litrov prostora.

 

1Izmerjeni prostor v prtljažniku 5-sedežnega Comba-e Life z dolgo medosno razdaljo in nameščenimi vsemi sedeži.

Oblikovanje

Zunanjost
Z jasnim Oplovim oblikovanjem in nemško pozornostjo do podrobnosti Combo-e Life uresničuje zahteve sodobne družine in profesionalnih prevoznikov. Notranjost s prostornostjo in praktičnimi inovacijami vsako pot spremeni v užitek, zunanje poteze Comba-e Life pa izražajo sodoben in samozavesten slog. 
Notranjost
Višje sedenje, intuitiven nadzor, ogrevanje volanskega obroča1 in obilo prostora – pametna kabina Comba Life dovršeno povezljivost združuje s praktičnimi funkcijami. 

Notranjost je osredotočena na voznikovo ergonomijo in zagotavlja odlično organiziran, intuitiven prostor z veliko sredinsko konzolo1, razdeljen v tri funkcionalna območja, vključno s posebnim prikazom e-mobilnostnih informacij, kot sta napolnjenost baterije in poraba energije. Informativno-razvedrilni sistem je vgrajen v zgornjem delu, pod njim pa so elementi za nastavljanje ogrevanja in prezračevanja. V spodnjem delu je priročen in preprosto dosegljiv prostor za shranjevanje.                                                                                                    

 

1Za doplačilo.

Panoramska streha

Zazrite se v nebo skozi panoramsko streho s stropnim predalom1 in električnim senčnikom. LED lučke v lebdečem predalu ustvarijo sproščeno vzdušje v kabini.

 

1Za doplačilo.

 
Dnevne LED luči

Dnevne LED luči1 povečajo učinkovitost in varnost tako za vas kot za druge udeležence v prometu, ko se odpravite na vožnjo podnevi.

 

1Za doplačilo pri izbranih stopnjah opreme.

 

Varnost in inovacije

Samodejno zaviranje v sili
Samodejno zaviranje v sili z zaznavanjem pešcev vas opozori na nevarnost trčenja s pešcem ali drugim vozilom1. Če ne ukrepate, avto samodejno začne zavirati. 
¹ Deluje samodejno pri hitrosti več kot 5 km/h in manj kot 85 km/h. Od 0 do 30 km/h znaša upočasnjevanje za zmanjšanje hitrosti trčenja 0,9 g. Od 30 do 85 km/h sistem zmanjša hitrost za največ 22 km/h. Nad tem pragom mora voznica oziroma voznik ukrepati z zaviranjem, da dodatno zmanjša hitrost. Razpon hitrosti pri delovanju samodejnega zaviranja v sili je odvisen od zaznane ovire (če se ovira premika: od 5 do 85 km/h; če ovira miruje: od 5 do 80 km/h; pešec: od 5 do 60 km/h). Oplovi asistenčni sistemi so zasnovani za podporo vozniku znotraj omejitev, ki veljajo za vsak sistem. Voznik je vedno odgovoren za ukrepe pri vožnji.
Napredni Parkirni pomočnik

Samodejni parkirni pomočnik1 zazna primerna parkirna mesta, prevzame usmerjanje z volanom ter s prikazi in zvočnimi opozorili pomaga preprečiti trčenje med parkiranjem.

 

1Za doplačilo.

 
Pomoč pri ohranjanju voznega pasu
Če začne vaš Combo-e Life nehote zapuščati vozni pas, pomoč pri ohranjanju voznega pasu z opozarjanjem na zapuščanje voznega pasu opozori voznika in s posegom krmiljenja vozilo nežno usmeri nazaj v sredino voznega pasu. 
Nadzor spuščanja po strmini

Nadzor spuščanja po strmini je funkcija sistema IntelliGrip1, ki vam s samodejnim uravnavanjem hitrosti in zaviranjem pomaga, da še tako strme spuste premagate varno in nadzorovano. 

 

1Za doplačilo.

 
Prepoznavanje znakov z omejitvijo hitrosti
Prepoznavanje znakov z omejitvijo hitrosti spremlja prometne znake in zaznava spremembe omejitve hitrosti ter obvešča voznika, da ustrezno prilagodi hitrost vozila. 
Opozarjanje na mrtve kote
Opozarjanje na mrtve kote samodejno nadzira promet za vozilom in voznika opozori na bližanje vozil v mrtvem kotu po sosednjih voznih pasovih, da lahko mirneje spremeni vozni pas, vožnja pa je še preprostejša. 
Zaščita stranice

Sistem za zaščito stranice1 uporablja 12 senzorjev ter z zvočnimi signali in prikazi na zaslonu informativno-razvedrilnega sistema opozarja na ovire, ki pri počasnem zavijanju morda niso vidne.

 

1Za doplačilo.

 
Varnost in zračne blazine
Šest varnostnih zračnih blazin – za voznika, sovoznika, stranski blazini in varnostni zavesi – v vsakem trenutku nudi visoko raven zaščite za vas in vaše sopotnike. 
IntelliGrip

Pametni sistem IntelliGrip1 omogoča prilagajanje pri slabšem oprijemu, na primer pri vožnji v blatu, pesku ali snegu, in zagotavlja pet posebnih voznih načinov. 

 

1Za doplačilo.

 
Vzvratna kamera

180° širokokotna panoramska vzvratna kamera1 projicira okolico vozila na 20,3-cm (8") zaslonu na dotik. Prikaz smernic na zaslonu zelo olajša vzvratno vožnjo.

 

1Za doplačilo.

 
Projekcijski zaslon

S projekcijskim zaslonom1 so ključne informacije, kot so hitrost, opozarjanje na nevarnost naleta in navigacijski napotki, prikazane na steklenem zaslonu za volanskim obročem, da vam pogleda ni treba odmikati od prometa.

 

1Za doplačilo.

 

Povezljivost

Navigacija

Multimedia Navi Pro1 vas z naprednim glasovnim upravljanjem in popolno navigacijo brez stresa pripelje, kamorkoli želite. Izberite cilj in prepustite izbiro poti in vodenje navigacijskemu sistemu.

 

1Za doplačilo.

 
Brezžično polnjenje

Combo-e Life je lahko opremljen s sistemom za brezžično polnjenje1, s katerim boste svoj telefon napolnili kar med vožnjo – brez zmešnjave kablov.

 

1Za doplačilo.

 
Storitve OpelConnect1
Paleta pametnih storitev, ki zagotavljajo novo raven varnosti in pomoči ter vam pomagajo, da ostanete povezani na cesti.  
  • Brez skrbi: SOS klic, asistenčni klic v primeru okvare ter obvestila o stanju in informacijah vozila.
  • Priročno: funkcije za odklepanje in zaklepanje vrat, upravljanje hupe in luči.
  • Pametna vožnja: uživajte v sproščeni vožnji z upoštevanjem podatkov o prometu 'v živo' ter upravljanjem poti in vožnje.

 

¹Razpoložljivost storitev OpelConnect se lahko razlikuje glede na državo in vozilo. Storitve lahko zahtevajo naročnino/plačilo za uporabo in so odvisne od pokritosti in razpoložljivosti mobilnega omrežja.

Dodatna oprema Opel+

V skladu z vašimi željami

Z originalno opremo Opel+ se lahko izrazite in obenem kar najbolje izkoristite svojega Comba Life. Zasnovana in preverjena je za vašega Opla.

 

Slike se lahko razlikujejo od izdelka v prodaji.