Vsestranskost
Prilagodljiva namestitev

Combo-e Life je na voljo s petimi ali sedmimi sedež1 in navduši s prilagodljivostjo. Potrebujete več prostora v prtljažniku? Vzdolžno pomična sedeža2 v tretji vrsti lahko preprosto odstranite.

 

1Za doplačilo.

2Tretja vrsta sedežev je na voljo s standardno in dolgo medosno razdaljo. Funkcija za vzdolžni pomik je na voljo sami pri različici z dolgo medosno razdaljo.

 
Prostor za prtljago
Z najmanjšo prostornino prtljažnika 597 litrov1, ki jo je možno povečati na 2126 litrov2, Combo-e Life osupne z izjemno praktičnostjo – tako je glavni izziv najti dovolj prtljage za natovarjanje. 

Potrebujete še več prostora? Izberite Comba-e Life z dolgo medosno razdaljo in do 2693 litrov2 velikim prtljažnikom.

 

15-sedežni Combo-e Life s standardno medosno razdaljo pri nameščenih vseh sedežih nudi še 597 litrov prostora v prtljažniku. Prostornina prtljažnika 5-sedežnika z dolgo medosno razdaljo meri minimalno 850 litrov.

2Do 2693 litrov pri Combu Life z dolgo medosno razdaljo in 2126 litrov pri standardnem Combu-e Life, natovorjeno do stropa in s poklopljenimi naslonjali zadnjih sedežev v skladu s standardom ISO 3832.

Deljeni zadnji sedeži
Izberite med praktično, v razmerju 40 : 60 deljeno zadnjo sedežno klopjo ali 3 individualnimi zadnjimi sedeži1, ki so vsi opremljeni s standardnimi držali za otroške sedeže Isofix, da boste najmlajše sopotnike varno in udobno vozili od točke A do točke B. 

Morate naložiti zelo dolg tovor, na primer pohištvo? Preprosto poklopite zadnje sedeže v tla in poklopite še sovoznikov sedež, da boste imeli na voljo prostor za prevoz do 2,70 m dolgih predmetov (ali do 3,05 m pri različici z dolgo medosno razdaljo). Prilagodljivi sedeži omogočajo poljubne razporeditev, ki vam olajšajo življenje.

 

1Za doplačilo z izbranimi stopnjami opreme.

2Na voljo v drugem trimesečju leta 2019.

 

 

Shranjevanje
S številnimi domiselnimi možnostmi za shranjevanje nudi Combo-e Life prostor za vso vašo opremo.  
Vrata in lopute
Enojna ali dvojna drsna vrata1 olajšajo vstopanje in izstopanje. Za zadnji del vozila lahko izberete asimetrično deljena krilna vrata2 ali dvižna vrata z odpiranjem okna3 za hiter in preprost dostop do prtljažnika. 

1Dvojna drsna vrata so pri opremi Edition na voljo za doplačilo, pri opremi Elegance so nameščena standardno.

2Asimetrično deljena vrata so za doplačilo na voljo samo pri opremi Edition.

3Odpiranje okna je standardno na voljo samo pri opremi Elegance in Elegance Plus.

Različice
Combo-e Life je na voljo v dveh dolžinah – standardna meri 4,4 m, različica z dolgo medosno razdaljo pa je podaljšana na 4,75 m, kar doda še več prostora v notranjosti in prtljažniku. 

Z dodatnimi 35 cm dolžine se prtljažnik Comba-e Life XL poveča za osupljivih 253 litrov, da je za prtljago standardno na voljo skupno 8501 litrov prostora.

 

1Izmerjeni prostor v prtljažniku 5-sedežnega Comba-e Life z dolgo medosno razdaljo in nameščenimi vsemi sedeži.