Najboljše možnosti v segmentu
Napredna baterija

Električni pogonski sklop Comba-e Life z energijo oskrbuje zmogljiva litij-ionska baterija s kapaciteto 50 kWh, ki zagotavlja doseg do 280 km1 in navor v hipu. Napredno upravljanje toplote, celice z veliko energijsko gostoto in uravnotežena vgradnja v podvozje omogočajo zanesljivo predvidevanje dosega, podaljšan čas uporabe in nizko težišče za uglajeno in stabilno vožnjo.

 

1 Poraba energije modela Combo-e Life (kombinirano) 19,4-19,9 kWh/100 km; emisije CO2 0 g/km; doseg (kombinirano) 279 km do 284 km (odvisno od vgrajene opreme).

 
Vozni načini
Combo-e Life se z izbirnikom voznega načina prilagaja vašemu slogu vožnje in individualnim zahtevam vsake vožnje. Izberite POWER za maksimalno zmogljivost in udobje pri velikih obremenitvah, NORMAL za ravnovesje med zmogljivostjo in varčnostjo ali ECO za maksimalen doseg in energijsko učinkovitost. 
Brez stresa
V vrvežu družinskega doma je včasih težko uživati v miru in tišini. Na srečo se lahko zanesete, da bo vsako potovanje s Combom-e Life lahkotno in mirno. Oplovi električni pogoni ne delujejo le brez emisij – delujejo tudi brez hrupa, tresljajev in sunkov pri prestavljanju ter zagotavljajo 100-odstotno neoviran dostop do območij z omejitvami emisij.  
Nadzor podatkov vozila
Nadzor podatkov vozila v vozilu Combo-e Life uporablja dovršene senzorje in vgrajene sisteme, da vam zagotovi podroben pregled vsake poti in načrtovanje dosega, pogojev vožnje in stroškov za energijo, zato lahko vozite kar najbolj učinkovito.